Από αιματολογικές εξετάσεις πέρασαν κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας οι καλαθοσφαιριστές του Άρη, καθώς αύριο το... μενού για τους "κιτρινόμαυρους" περιλαμβάνει την πρώτη μάζωξη ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της:

«Σε αιματολογικές εξετάσεις υποβλήθηκαν σήμερα (12/08) οι παίκτες του Άρη, καθώς αύριο (13/08) έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τις επόμενες μέρες θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις και οι Ramon Harris, Στράτος Βουλγαρόπουλος, Βαλάντης Κουρτίδης και ο Gary McGhee που αναμένεται αύριο (13/08) το βράδυ (20:30), στη Θεσσαλονίκη.

Παρόντες στην απαραίτητη αυτή διαδικασία ήταν ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας, Παναγιώτης Μπουτοβίνος, ο team manager της ΚΑΕ, Αλέξανδρος Αναστασιάδης και ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης.

Η αιματολογική δειγματοληψία έγινε στο μικροβιολογικό κέντρο του γιατρού Σωτηρίου Βαρλάμη».

mp-877628-aimatologikes-exetaseis-2018-08-12.jpg

mp-877646-aimatologikes-exetaseis-2018-08-12.jpg

Αύριο η "πρώτη" για τη νέα σεζόν

Την πρώτη του προπόνηση, ενόψει της σεζόν 2018-2019 θα πραγματοποιήσει αύριο (13/08) το απόγευμα ο Αρης στο “Nick Galis Hall”. Οι παίκτες θα συναντηθούν με το τεχνικό επιτελείο, έχοντας οι νεοαποκτηθέντες την πρώτη γνωριμία με τα μέλη του και στη συνέχεια θα γυμναστούν σε δυο διαφορετικά γκρουπ.

Οι πρώτες μέρες των παικτών -κυρίως των ξένων- στη Θεσσαλονίκη περιελάμβαναν την εγκατάσταση τους και την προσαρμογή τους στην πόλη. Από την Παρασκευή (10/08) ξεκίνησαν οι εξετάσεις (καρδιολογικές και αιματολογικές) και θα ακολουθήσει μέσα στην εβδομάδα ο εργομετρικός έλεγχος, ενώ θα οι παίκτες θα εξεταστούν και από ορθοπεδικό γιατρό. Επίσης, θα περάσουν από συνέντευξη από τον γυμναστή της ομάδας, Παναγιώτη Ζάλογγο. Μετά την άφιξη όλων των παικτών, η προετοιμασία θα συνεχιστεί σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του θα έχουν στη διάθεση τους, τους εξής παίκτες: Λευτέρη Μποχωρίδη, Δημήτρη Βεργίνη, Διαμαντή Σλαφτσάκη, Δημήτρη Φλιώνη, Βασίλη Χρηστίδη, Γιώργο Αγγέλου, Gary Bell, Boris Dallo, Lucky Jones, Michale Kyser, Ramon Harris, Στράτο Βουλγαρόπουλο, Βαλάντη Κουρτίδη και Κώστα Βλάσιο.

Αύριο η άφιξη του ΜακΓκι

Αύριο (13/08) το βράδυ (20:30), αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Gary McGhee με ενδιάμεσο σταθμό του υπερατλαντικού του ταξιδιού που ξεκίνησε από την Indiana, την Κωνσταντινούπολη. Ο Αμερικανός σέντερ θα τεθεί στη διάθεση του προπονητικού τιμ από την Τρίτη (14/08).