Ερέρα: Καλοί αμυντικά, θέλουμε χρόνο στην επίθεση – Γιουνές: Να οδηγήσουμε τον Άρη ψηλά

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Μετά τη φιλική νίκη του Άρη με 1-0 επί της Ξάνθης στα Πηγάδια, ο Πάκο Ερέρα σχολίασε την εμφάνιση αλλά και την ετοιμότητα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός προπονητής:

Αρχικά είπε:

Δεν παίξαμε πολύ καλά. Μόνο 30 λεπτά. Είναι δύσκολο για εμάς, γιατί κάθε εβδομάδα, έχουμε έναν νέο παίκτη. Χτίζουμε την ομάδα και είναι δύσκολο. Αλλά νομίζω ότι σήμερα έπαιξαν καλύτερα από εμάς, αλλά πετύχαμε το γκολ. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Χάσαμε πολλές μπάλες. Μόνο για 30 λεπτά ήμασταν έξυπνοι. Μετά χάναμε εύκολα την μπάλα, θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα γι να το διορθώσουμε. Αβίαστα λάθη».

Για το πόσο έτοιμος είναι ο Άρης:

«Δεν είχαμε σήμερα τους Μπρούνο Γκάμα και Ντιγκινί. Θέλουμε και λίγο χρόνο για τον Χαμζά Γιουνές. Στην επίθεση θέλουμε χρόνο. Αμυντικά είμαστε καλά, μπροστά θέλουμε χρόνο».

Για το αμυντικό δίδυμο Σόουζα-Βέλεθ:

«Ο Δεληζήσης ήταν κουρασμένος και χρειαζόταν ξεκούραση. Ήθελα να τους δω μαζί σήμερα και νομίζω πως είναι πολύ καλά. Είναι γρήγοροι παίκτες και νομίζω πως θα έχουμε τρεις φανταστικούς στόπερ».

Για τα συμπεράσματά του από τα δύο τελευταία φιλικά:

«Για μένα είναι πρώτη φορά που παίζω με ελληνικές ομάδες. Είναι η πρώτη φορά που τσεκάρω την ομάδα μου απέναντι στις ομάδες που θα παίξουμε φέτος. Είμαστε στη διαδικασία ελέγχου, πριν και μετά το παιχνίδι. Κάνουμε και σκάουτινγκ. Θέλουμε λίγο χρόνο, δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Αν η ομάδα χάσει φταίω εγώ, αλλά πρέπει να παίξουμε με περισσότερες ομάδες για να έχουμε εικόνα».

Γιουνές: Να οδηγήσουμε τον Άρη ψηλά

Ο σκόρερ του Άρη στο φιλικό, πετυχαίνοντας μάλιστα το πρώτο του γκολ απέναντι στην πρώην ομάδα του, ο Χαμζά Γιουνές, τόνισε ότι θα παλέψει για τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Superleague. Αγωνίζομαι με καινούρια ομάδα, ξέρω την ιστορία του μου αρέσουν οι οπαδοί του Αρη και θα παλέψω για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Θα δουλέψουμε σκληρά, πάνω από το 100% των δυνατοτήτων μας. Καθημερινή δουλειά, με τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας για να οδηγήσουμε τον Αρη ψηλά.

Είναι διαφορετική χρονιά η φετινή. Άλλη ομάδα, με άλλους συμπαίκτες. Υπόσχομαι πως θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ, να σκοράρω αρκετές φορές, όμως δεν έχει σημασία πόσες φορές θα σκοράρω εγώ, είναι σημαντικό το να πετυχει η ομάδα τους στόχους της.”

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.