Φιλική ήττα του Ηρακλή από την Κέρκυρα

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Ηρακλής από την Κέρκυρα, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο “Λιβάδι” στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου βρίσκονται οι δύο ομάδες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα το πέτυχε ο Μιράντα στο 59ο λεπτό. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες της Football League έπαιξαν αμυντικά και δεν σημειώθηκαν αξιόλογες φάσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον Ηρακλή να ζητάει πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή, ωστόσο ο ρέφερι Καραντώνης δεν καταλόγισε τίποτα. Στη συνέχεια το παιχνίδι πήγαινε πάνω-κάτω, με την Κέρκυρα να καταφέρνει να φτάσει στο γκολ στο 59΄. Συγκεκριμένα μετά από ωραία σέντρα του Αναστασόπουλου, ο Μιράντα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βοσνιάδη.

Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου ηττήθηκε έτσι στο πρώτο δυνατό φιλικό τεστ που έδωσε, μετά τις δύο νίκες απέναντι σε Νάουσα (2-0) και Εθνικό Άχνας (1-0).

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Γρηγοριάδης (30΄ Βοσνιάδης, 60΄ Αμπάρης), Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Παναγιωτούδης, Ρόβας, Νικολακάκης, Παπαδόπουλος Β., Κωστούλας, Αμαραντίδης, Τάι, Καζναφέρης

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Σπίνουλας, Βέρτζος, Ιωάννου, Κρητικός, Αναστασόπουλος, Κόντος, Αποστολίδης, Ζορμπάς, Ροτζέιρο

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.