Οι καταγγελίες της Σπαρτάκ Μόσχας εναντίον του ΠΑΟΚ, σχετικά με τα όσα ισχυρίζονται οι απεσταλμένοι δημοσιογράφοι των ρωσικών ΜΜΕ περί επιθέσεων που υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν από οπαδούς του Δικεφάλου στην Τούμπα, έπεσαν στο κενό καθώς απορρίφθηκαν από την UEFA.

Η Σπαρτάκ χθες (9/8) εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας κατήγγειλε τον ΠΑΟΚ, για τους ισχυρισμούς των Ρώσων δημοσιογράφων για επιθέσεις των οπαδών του Δικεφάλου, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στην Τούμπα. Ωστόσο, η UEFA δεν έλαβε υπόψιν τις συγκεκριμένες καταγγελίες καλώντας τον Δικέφαλο σε απολογία για δύο άλλες περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα η πειθαρχική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, κάλεσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σε απολογία, για την χρήση λέιζερ από τους οπαδούς του Δικεφάλου, αλλά και για το γεγονός ότι δεν υπήρχαν κενά ανάμεσα στις σκάλες στις εξέδρες του γηπέδου κάτι που απαγορεύεται από τον κανονισμό της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA θα συνεδριάσει στις 23 Αυγούστου, όταν και θα παρθεί η απόφαση για την τιμωρία του ΠΑΟΚ, που κινδυνεύει μόνο με χρηματικό πρόστιμο.