Την άποψη ότι ή έλευση του Ιβάν Σαββίδη είναι το μεγαλύτερο γεγονός για το σύλλογο μετά την ίδρυσή του, εξέφρασε το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Χρήστος Καραμπέρης.

Αναλυτικά όσα είπε στον FAIR PLAY FM 96,1:

Αρχικά τόνισε: «Νομίζω ότι η έλευση του κ. Σαββίδη αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός για το σύλλογο μετά την ίδρυση του ΠΑΟΚ. Μιλάω χωρίς φανφάρες και υπερβολές και δεν αναφέρομαι μόνο στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, αλλά σε ολόκληρο τον ΠΑΟΚ. Μας βοηθάει πάρα πολύ και στο μπάσκετ. Τις 10 φορές που ο Πρέλεβιτς του είπε ένα νούμερο, ο Σαββίδης στις… 11 απάντησε «ναι». Το σωματείο μας αποτελεί ένα από τα πιο τυχερά στον πλανήτη».

Και πρόσθεσε: «Για να έρθει, όμως, ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ, κάποιοι τον είχαν κάνει πριν άφθαρτο και δυνατό, χωρίς να λεηλατείται από οπαδούς όπως σε άλλες ομάδες. Κάποιοι λίγοι άνθρωποι κράτησαν τον ΠΑΟΚ ζωντανό, όπως φυσικά και ο κόσμος του».

Για το θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου: «Έχετε απόλυτο δίκιο. Πρέπει να γίνει το γήπεδο κατά τη γνώμη μου στην Τούμπα, με μπροστάρη τον Ιβάν Σαββίδη. Αν καταφέρει ο Σαββίδης να φτιάξει και το γήπεδο, τότε δε θα υπάρχει κανείς να πει κάτι για αυτόν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος περιμένει έξω από το γήπεδο, περιμένει τους παίκτες για να τους αγκαλιάσει και να τους ενισχύσει και… φεύγει. Δυστυχώς για τα άλλα σωματεία ο ΠΑΟΚ βρήκε τον άνθρωπό του».

Για τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ: «Αυτό που βλέπω είναι ότι ο ΠΑΟΚ σε κάθε ματς πάει για τη νίκη. Πλέον κανένας δεν ασχολείται με το αν ο ΠΑΟΚ έχει να πληρώσει. Σίγουρα υπάρχουν ακόμα κάποια θέματα, όμως στο γενικό πλαίσιο ο ΠΑΟΚ λειτουργεί σαν ένα μεγάλο κλαμπ. Τέτοιες εποχές στο παρελθόν θα λέγαμε να πάμε στα γραφεία για να… κάνουμε κάποια κατάληψη».