Οι Ρώσοι δημοσιογράφοι έκαναν λόγο για "επίθεση δίχως προηγούμενο" από οπαδούς του ΠΑΟΚ έξω από το γήπεδο της Τούμπας πριν την έναρξη του αγώνα με την Σπαρτάκ, με την πλευρά του ΠΑΟΚ να απαντά για το περιστατικό.

Το Ρωσικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, άλλωστε, διέψευσε τους Ρώσους μέσω τοποθέτησής του για το θέμα (δείτε ΕΔΩ), ενώ κατηγορηματική απάντησε έδωσε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε Ρώσο φωτογράφο μέσω twitter, τονίζοντας ότι οι άνθρωποι ασφαλείας του συλλόγου προστάτεψαν Ρώσο απεσταλμένο ρεπόρτερ που έκανε χειρονομίες σε φίλους του Δικεφάλου.

Συγκεκριμένα, ένας Ρώσος φωτογράφος κατηγόρησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για επιθέσεις και κλοπές κατά δημοσιογράφων που βρέθηκαν στην Τούμπα, κάτι που δεν έμεινε αναπάντητο από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που απάντησε σε έντονο ύψος στα όσα αναφέρει ο φωτορεπόρτερ στο twitter.

"Θα ήταν πιο σοφό να διασταύρωνες τις πληροφορίες σου προτού αρχίσεις να διαδίδεις ψευδείς χαρακτηρισμούς. Οι άνθρωποι της ασφάλειας μας προστάτεψαν έναν Ρώσο δημοσιογράφο που έκανε χειρονομίες στους οπαδούς μας πριν μπει στο γήπεδο και απομάκρυναν έναν κάμεραμαν που δημιουργούσε προβλήματα, πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοόλ", ανέφερε στην απάντησή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 

tweet.jpg