Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ είναι ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός, μετά και τα τελευταία επεισόδια της διαμάχης της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη για την σύμβαση παραχώρησης της Λεωφόρου.

Μετά τις δηλώσεις με βαριές κουβέντες από τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Γιάννη Αλαφούζο, την Παρασκευή επιστρέψαμε στα εξώδικα, με τον Α.Ο να ενημερώνει πως θα προχωρήσει σε καταγγελία της συμφωνίας, ζητώντας παράλληλα από την ΠΑΕ να της παραδώσει τα κλειδιά του Απόστολος Νικολαΐδης.

"Σας καλούμε για τον λόγο αυτόν από της επελεύσεως των έννομων αποτελεσμάτων της καταγγελίας να μας αποδώσατε τη χρήση του γηπέδου του Παναθηναϊκού (Στάδιο Απόστολος Νικολαΐδης) και να μας παραδώσετε τα κλειδιά του κτηρίου και των περιβαλλόντων χώρων. Αλλιώς θα προβούμε σε κάθε ενέργεια προς υπεράσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων μας", ανέφερε μεταξύ άλλων το έγγραφο που έφτασε στα Μελίσσια.

Η απάντηση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στο εξώδικο του Ερασιτέχνη με επίσημη ανακοίνωση που σημειώνει πως η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια και πως η διοίκηση της "μάνας του λόχου" βάζει εμπόδια στη συμμετοχή του "τριφυλλιού" στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι έλαβε σήμερα εξώδικο από τον ερασιτέχνη σύμφωνα με το οποίο καλείται η ομάδα να εγκαταλείψει την ιστορική και εμβληματική έδρα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Με θλίψη διαπιστώνουμε ότι την κρίσιμη στιγμή που συζητείται το μέλλον της ομάδας και η πώληση των μετοχών της σε ξένο επενδυτή, η διοίκηση του ερασιτέχνη, αντί να συνδράμει την προσπάθεια, βάζει εμπόδια τα οποία δημιουργούν κινδύνους ακόμη και συμμετοχής της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η συνέχεια δεν μπορεί παρά να δοθεί στη Δικαιοσύνη, αφού είναι ξεκάθαρο ότι ο ερασιτέχνης παραβιάζει την υπογραφείσα συμφωνία με παράνομο και προκλητικό τρόπο".