Ο ΠΑΟΚ προέβη σε αλλαγή στη λίστα που είχε καταθέσει χθες στην UEFA για τις αναμετρήσεις με την Σπαρτάκ Μόσχας στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, βάζοντας μέσα τον Ακπόμ.

Ο Δικέφαλος είχε το δικαίωμα για δύο προσθαφαιρέσεις μέχρι το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα που θα γίνει την Τετάρτη 8/8 και σήμερα έκανε χρήση της μίας αλλαγής.

Συγκεκριμένα, συμπεριέλαβε στην ευρωπαϊκή λίστα του για τα δύο αυτά ματς τον νεοαποκτηθέντα, Τσούμπα Ακπόμ, αφήνοντας εκτός τον Γιάννη Μυστακίδη.

Αυτή η αντικατάσταση, από τη μία δείχνει πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπολογίζει στον 22χρονο Άγγλο άμεσα και πιθανώς να τον χρησιμοποιήσει σε κάποιο από τα δύο παιχνίδια, παρότι ακόμη δεν έχει κάνει ούτε μία προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Από την άλλη, αποδεικνύει επίσης πως δεν φαίνεται να έχει στα πλάνα του τον Μυστακίδη και δεν αποκλείεται να υπάρξει σενάριο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή, ίσως με τη μορφή δανεισμού. 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Ακπόμ, θα ενσωματωθεί από αύριο στις προπονήσεις και θα μπορεί να δώσει λύσεις στην επίθεση εφόσον χρειαστεί.