Όλη η αποστολή του Άρη που βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, χθες το βράδυ δείπνησε σε εστιατόριο στο κέντρο της Μπρέντα.

Εκεί τον λόγο πήρε ο αθλητικός διευθυντής του Άρη, ο οποίος ανέφερε στους παίκτες:

"Χαίρομαι πάρα πολύ που σας βλέπω χαρούμενους και να γίνεστε μια οικογένεια. Να το κρατήσετε αυτό όλη τη χρονιά. Λειτουργείτε σαν οικογένεια. Θα έχουμε κι άλλες τέτοιες ωραίες στιγμές αλλά θα έρθουν και δυσκολίες στις οποίες πρέπει να μείνουμε ενωμένοι.

Ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα. Δεν του άξιζαν οι κατηγορίες που αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να βρίσκεται ψηλά και θα προσπαθήσουμε να τον επαναφέρουμε εκεί που του αξίζει.

Θα έρθουν δύο με τρεις παίκτες ακόμα. Εύχομαι να μείνετε όλοι όσοι είστε εδώ. Ο Άρης πρέπει να είναι πάντα νικητής".

Παράλληλα αναφέρθηκε στον κόσμο του Άρη, σημειώνοντας:

"Στην Ελλάδα ο κόσμος παίρνει 300-400 ευρώ και κάθε Κυριακή δίνει τα 10 για να σας βλέπει. Αυτούς να σκέφτεστε. Για αυτούς να παίζετε. Στη δική μου ομάδα, γι αυτούς πρέπει να παίζουν οι παίκτες και να μην το ξεχάσετε ποτέ αυτό!

Είτε μείνουν κάποιοι είτε όχι, εδώ είμαστε για να φτιάξουμε δυνατή ομάδα... Να τους σέβεστε όλους στην ομάδα, τους κανόνες που έχουμε θέσει και φυσικά τον Πάκο Ερέρα που είναι τόσο αξιόλογος άνθρωπος και προπονητής".