Ο Φραν Βέλεθ σχολίασε την εικόνα του Αρη στο αποψινό φιλικό με την Ντε Γκράαφσαπ (1-0), αλλά και τη συνολική εικόνα που έχουν οι "κιτρινόμαυροι" στο διάστημα παρουσίας τους στην Ολλανδία για την προετοιμασία.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ήμουν καλύτερα από το προηγούμενο παιχνίδι και κάθε φορά θα είμαι καλύτερα, όσο περνάει ο καιρός. Μου έλειπαν προπονήσεις, αλλά τώρα βρίσκω τον εαυτό μου. Κάθε μέρα βλέπω σημάδια βελτίωσης στην ομάδα και αυτό που διαπιστώνω είναι ότι η ομάδα είναι συμπαγής”.

Ρωτήθηκε για το ότι αρέσκεται να παίρνει τη μπάλα και να φτιάχνει παιχνίδι και απάντησε: “Αυτό προσπαθούσα να κάνω από οποιαδήποτε θέση έπαιζα στην άμυνα, αυτό προσπαθώ να κάνω και τώρα και αυτό με παροτρύνει να κάνω και ο προπονητής".

Αναγνωστόπουλος: Βγάλαμε θετικά στοιχεία, είμαστε εδώ για να γίνουμε καλύτεροι

Ο τερματοφύλακας του Άρη, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, μίλησε για τη φιλική νίκη κόντρα στη Ντε Γκραάφσαπ τονίζοντας ότι η ομάδα του έβγαλε αρκετά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Κερδίσαμε με μία καλή εμφάνιση και αυτό είναι σημαντικό. Η ομάδα δουλεύει πολύ σε θέματα τακτικής, προσπαθούμε να γίνουμε ένα σύνολο. Βγάλαμε θετικά στοιχεία, υπάρχει περιθώρια για βελτίωση. Γι’ αυτό είμαστε εδώ για να γίνουμε καλύτεροι και θα δει ο κόσμος ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα".