Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, ο δεξιός μπακ Μανώλης Νικολακάκης, δήλωσε πως δεν το σκέφτηκε πολύ για να πάει στον "Γηραιό".

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Νικολακάκης στο «Metropolis 95,5»:

Για το ξεκίνημα προετοιμασίας: «Είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε, έχουμε όρεξη για να δουλέψουμε για το καλό του Ηρακλή».

Για το πρότζεκτ του Ηρακλή: «Μόλις άκουσα για το ενδιαφέρον του Ηρακλή δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ. Ηθελα να έρθω να βοηθήσω την ομάδα να αγωνιστώ και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της, είναι πολύ τιμητικό να ενδιαφέρεται για σένα μια ομάδα σαν τον Ηρακλή. Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα. Ολο το πακέτο του Ηρακλή με έκανε να πειστώ, οι άνθρωποι του μου έδειξαν πως θέλουν το καλύτερο για την ομάδα. Αν αναλογιστούμε την ιστορία του Ηρακλή τότε για μένα ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση».

Για τον προπονητή, κ.Μπαξεβάνο: «Σαν προπονητή τον ήξερα, δεν είχαμε συνεργαστεί ποτέ αλλά είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για τη δουλειά του. Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με της ομάδας. Θέλω να έχουμε υγεία και να επαναφέρουμε τον Ηρακλή εκεί που του ανήκει. Θα ήθελα ο κόσμος να δει ένα ποδοσφαιριστή που δίνει και την ψυχή του για την ομάδα. Οι προσωπικοί στόχοι περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Μοναδικός στόχος είναι ο πρωταθλητισμός και η άνοδος. Και αυτό θα εξαρτηθεί από τη δουλειά που θα κάνουμε και την προσήλωση που θα έχουμε σε όλη τη χρονιά».Γι 

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αν αναλωθούμε στο τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα χάσουμε την ουσία. Για τα όσα συμβαίνουν υπάρχουν αρμόδιοι. Τα πράγματα δεν πάνε καλά όμως εγώ είμαι αισιόδοξος και ελπίζω να πάνε μέρα με τη μέρα καλύτερα. Να κοιτάξει ο καθένας στη δουλειά του».