Στις 9 Αυγούστου η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Η Super League ανακοίνωσε ότι επαναπρογραμμάτισε για την Πέμπτη 9 Αυγούστου την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 13:00, εφόσον προκύψει συμφωνία για την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που προγραμματίστηκε μία ώρα νωρίτερα, στις 12:00.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει τη Δευτέρα 13 του μήνα και αν ούτε και τότε υπάρξει απαρτία, την Πέμπτη 16 του μήνα.

Υπενθυμίζουμε ότι η κλήρωση ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (30/7), ωστόσο το διοικητικό συμβούλιο της Super League οδηγήθηκε στην αναβολή της συγκεκριμένης διαδικασίας από τη στιγμή που δεν υπογράφηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Αιτία οι επτά ομάδες (Παναθηναϊκός, Άρης, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης) που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, με συνέπεια να μη συμπληρώνεται το ποσοστό του 75% των συλλόγων που απαιτείται για την υπογραφή της προκήρυξης.

Η ανακοίνωση της Super League:

“Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 9/8/2018 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ (ανδρών) και Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17, Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

2. Διάφορα.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει τη μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα 13/08/2018) στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Αν και πάλι δεν υπάρχει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει τη μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα (Πέμπτη 16/08/2018) στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Επίσης, την Πέμπτη 9/8/2018 στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Έγκριση ετήσιου συνοπτικού προγράμματος αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

2. Κλειδάριθμοι και λοιπά θέματα κλήρωσης.

3. Παροχή εξουσιοδοτήσεων για τον ορισμό αγώνων 1ης και 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

4. Διάφορα.

Mετά το πέρας των εργασιών του Διοικητικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, στα γραφεία της Super League”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.