Αποκαλυπτικός σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον του για τον Ηρακλή και τους υψηλούς στόχους του για την ομάδα ήταν ο Καρίμ Σορούρ. Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας, ο οποίος ενδιαφέρεται να επενδύσει στους «κυανόλευκους», παραδέχθηκε τις επαφές του με τη διοίκηση του Ηρακλή, ανέλυσε το πλάνο του για την ομάδα, έδειξε εντυπωσιασμένος από τον κόσμο και διατράνωσε τον στόχο του να επαναφέρει τον Ηρακλή στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για το ενδιαφέρον του να επενδύσει στον Ηρακλή: «Την περασμένη Τετάρτη είχα μια συζήτηση με την διοικούσα επιτροπή του Ηρακλή. Κάναμε μια συζήτηση για να πάρω τον Ηρακλή, ωστόσο, πρέπει πρώτα να δούμε όλα τα έγγραφα που αφορούν την περίοδο Παπαθανασάκη. Πρέπει εφαρμόζοντας το πλάνο μας να ξέρουμε αν θα βρούμε κάποια εμπόδια. Θέλουμε να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα. Όχι για να μην πληρώσουμε τα χρέη, απλά πρέπει να έχουμε μια εικόνα. Και να ξέρουμε αν θα υπάρξει υποστήριξη από την κυβέρνηση».

Για τις συζητήσεις με τη διοίκηση του Ηρακλή: «Πριν δύο μέρες με κάλεσαν από τη διοίκηση του Ηρακλή και μου είπαν ότι δεν προχωράει το άλλο deal (σ.σ. με τους Γερμανούς). Δήλωσα έτοιμος να προχωρήσουμε, αλλά περιμένω τα έγγραφα. Πρέπει να προχωρήσουμε γρήγορα, δεν υπάρχει άλλος χρόνος».

Για το επιχειρηματικό του προφίλ: «Ασχολούμαι με την παραγωγή φαρμακευτικών προϊόντων. Η εταιρεία μου, η SkyFarm, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία έχει αναπτυχθεί. Έχουμε ένα μεγάλο δίκτυο στην Αίγυπτο, κάνουμε εξαγωγή σε όλη την Αφρική, Μπορούμε να φέρουμε και Αφρικανούς παίκτες στον Ηρακλή. Θέλω να φέρω τον Μίντο που θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Έχουμε το know how. Είναι και κάποιοι φίλοι μου στην Αίγυπτο που μπορούν να βοηθήσουν».

Για τους λόγους που θέλει επενδύσει στον Ηρακλή: «Πριν έξι μήνες έπεσα σε βίντεο αγώνων του Ηρακλή. Μου έκανε εντύπωση το πάθος των φίλων του Ηρακλή. Όταν διαπίστωσα ότι η ομάδα αυτή παίζει στη Γ’ Εθνική απογοητεύτηκα. Θέλω να προσφέρω χαρά σε αυτόν τον κόσμο, θέλω να επαναφέρω τον Ηρακλή στη Α’ Εθνική. Μελέτησα την ιστορία του Ηρακλή, έχει πολύ κόσμο, θέλω να τον επαναφέρω στην Α’ Εθνική. Βρέθηκα και με τον φίλο μου τον Κυριάκο, που με έφερε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ηρακλή και κάναμε αυτήν την επαφή».

Για τον Μαγκέντ Σαμί που είναι μεγαλομέτοχος στον Εργοτέλη: «Δεν επηρεάστηκα από τον Μαγκέντ Σαμί».

Για τα σενάρια που τον φέρνουν να συζητά με τον Ηρόδοτο: «Μου έκανε κρούση ο Ηρόδοτος και άλλες ελληνικές ομάδες, αλλά μόνο με τον Ηρακλή έχω μιλήσει».

Για την Ελληνίδα γυναίκα του: «Κύρια πηγή έμπνευσής μου για την εκδήλωση ενδιαφέροντος ήταν οι οπαδοί του Ηρακλή, όμως, υπάρχει και η γυναίκα μου που είναι Ελληνίδα από την Αλεξάνδρεια».

Για το ύψος της επένδυσής του στον Ηρακλή: «Δεν έχει σημασία μόνο το ύψος των χρημάτων, αλλά κυρίως το πώς αυτά επενδύονται. Στόχος μου είναι μέσα στην επόμενη διετία ο Ηρακλής να είναι στη Super League και μακροπρόθεσμα να επανέλθει στις πρώτες θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου και να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ».