Αισιόδοξος για την πορεία του Άρη στο νέο πρωτάθλημα της Super League εμφανίστηκε ο Γιώργος Δεληζήσης. Ο υψηλόσωμος στόπερ εξέφρασε την ικανοποίησή του από την ως τώρα πορεία της προετοιμασίας, μίλησε για την ομοιογένεια στην αμυντική γραμμή, τον Βέλεθ και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου στην Ολλανδία:

Για την πορεία της προετοιμασίας:

«Είναι διαφορετικές οι συνθήκες φέτος. Πέρσι είχαμε βάλει έναν άλλον στόχο, την άνοδο, ο οποίος επιτεύχθηκε. Είμαστε μια νέα ομάδα, με νέους στόχους και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Μέχρι τώρα τα πράγματα είναι ενθαρρυντικά».

Για τον Πάκο Ερέρα:

«Θέλει την ομάδα κυρίαρχη μέσα στο γήπεδο, να έχει την κατοχή της μπάλας, να μην κυνηγάει ποτέ τον αντίπαλο. Στοχεύει, βέβαια, και στην καλή αμυντική λειτουργία. Όταν θες να πάρεις νίκες πρέπει να μη δέχεσαι γκολ. Δουλεύουμε πολύ και στο αμυντικό κομμάτι».

Για το φιλικό με τη Μπέερσοτ:

«Δείξαμε καλά στοιχεία για 20 ημέρες προετοιμασίας. Τα πόδια είναι βαριά, προερχόμαστε από σκληρές προπονήσεις. Για μεγάλο διάστημα ήμασταν καλοί. Μας αδικεί το σκορ, αν και αυτό έχει λίγη σημασία. Κάθε μέρα που περνά, φιλικό με φιλικό, προπόνηση με προπόνηση, θα είμαστε όλο και καλύτεροι».

Για τις εντολές Ερέρα το παιχνίδι να γίνεται με κάτω την μπάλα:

«Όταν έχει παίκτες με τέτοια ποιότητα είναι λογικό. Μόνο χάσιμο θα έχουμε αν παίζουμε διαφορετικά. Το κυρίαρχο και το γρήγορο ποδόσφαιρο κουμπώνει με την ποιότητα που υπάρχει στην ομάδα».

Για τον Βέλεθ:

«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και έτσι πρέπει να είναι. Μαζί με τον Σόουζα είμαστε μια πολύ καλή τριάδα στο κέντρο της άμυνας. Θα παίζει ο καλύτερος, αυτός που μπορεί να βοηθάει περισσότερο την ομάδα. Μόνο κέρδος θα έχει ο Άρης από αυτό».

Για την ομοιογένεια στην άμυνα:

«Είδατε κι εσείς ότι δεν είχαμε θέμα αμυντικά. Είμαστε 4-5 πρόσωπα που γνωριζόμαστε, ο καθένας ξέρει τις κινήσεις του άλλου και είναι πιο εύκολο αυτό».

Για την παραμονή του στον Άρη:

«Είναι τιμητικό να με θέλει ο προπονητής. Κάτι βλέπει σε μένα, κάτι πιστεύει. Θέλω να τους δικαιώσω με τις εμφανίσεις μου για την επιλογή τους»

Για τον στόχο της ομάδας:

«Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, για Ευρώπη και τέτοια. Είναι νωρίς ακόμη. Στόχος είναι η ομάδα να κερδίζει την Κυριακή. Αυτόν τον στόχο βάλαμε πέρσι, αυτόν θα βάλουμε και φέτος. Η ομάδα που μπαίνει στο 90λεπτο να πεθαίνει μέσα στο γήπεδο και να δείχνει ότι αξίζει. Και ο κόσμος να σταθεί δίπλα μας. Όπως και πέρσι και περισσότερο. Θα δούμε πολύ ωραία πράγματα, να είναι σίγουροι».