Το μέλος της διοίκησης του Ηρακλή, Σάκης Χατζόγλου, τοποθετήθηκε για τους "κυανολεύκους", τον κόσμο της ομάδας και για τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για το ιδιοκτησιακό στον Ηρακλή και την υπόθεση των Γερμανών: «Μπαίνει στο συρτάρι πλέον η υπόθεση. Πράγματι κουράστηκε ο κόσμος με αυτή την κατάσταση. Προχωράμε όπως ήμασταν και παράλληλα κάναμε επαφές με διάφορους επιχειρηματίες. Έμειναν δύο περιπτώσεις»

Αν υπάρχει διορία για τους ενδιαφερόμενους: «Οι πρόταση πρέπει να γίνει μέχρι 31 του μηνός. Αλλιώς συνεχίζουμε εμείς, μαζί με τον κόσμο. Είχαμε ένα πλάνο εξ αρχής χωρίς επενδυτή, που μαζί με τον κόσμο θα βγάζαμε την χρονιά και θα είχαμε ένα ποσό κοντά στις 800.οοο ευρώ. Ο στόχος είναι ένας σε κάθε περίπτωση. Προσπαθούμε να βρούμε επενδυτή για να δώσει μεγαλύτερο όραμα.

Αν ο κόσμος του Ηρακλή είναι δίπλα στην ομάδα και για το μέλλον: «Φυσικά και είναι, φέτος θα είναι ακόμα περισσότερο. Παρατήσαμε λίγο τον σχεδιασμό της ομάδας για να βρούμε λύση με το ιδιοκτησιακό. Έχουμε κάνει πολλές επαφές και με παίκτες που έχουμε έρθει και σε συμφωνία».

Για το ρόστερ και τον Γιάννη Παπαδόπουλο: «Μαζί με αυτόν είναι και ο Νικολακάκης Μανόλης. Δεν υπάρχει ακόμα ΠΑΕ και δεν μπορούν να πέσουν ακόμα οι υπογραφές. Αρχές του επόμενου μήνα θα ξεκαθαρίσουν όλα. Θα τα καταφέρουμε όλα, για αυτό είμαστε Ηρακλής».

Το μήνυμα του στους οπαδούς της ομάδας: «Όλοι μαζί να παραμείνουμε μία γροθιά. Όλοι οι επενδυτές που μιλήσαμε είπαν ότι είμαστε δημιουργικοί και ότι δείχνουμε ότι μας αρέσει αυτό που κάνουμε για την ομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε ακόμα ονόματα, αν δεν υπάρχουν οριστικές αποφάσεις. Και οι επενδυτές θέλουν να παραμείνουν ανώνυμοι. Μέχρι την Δευτέρα θα έχουμε άλλους δύο ποδοσφαιριστές μαζί μας».