Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης, σχολίασε τη σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας στη διαδικασία της οποίας βρέθηκε ο ίδιος. Ακόμη, αναφέρθηκε στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Libero 107.4 FM:

Για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας:
«Είναι απόλυτα θετικό ότι και το πρώτο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και το δεύτερο, αν περάσουμε, είναι στην έδρα μας. Και από πλευράς σκέψης, ότι σίγουρα στο γήπεδο μας πάντα είμαστε πιο δυνατοί, αλλά και από πλευράς προγράμματος, ταξιδιών και οτιδήποτε άλλο. Η αρχή της χρονιάς, είναι σημαντική και καλό είναι το ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμα, να μην επιβαρύνεται και με περισσότερες μετακινήσεις. Από αυτήν την άποψη, είναι κάτι ευχάριστο. Από την άλλη μεριά βέβαια, το Κύπελλο είναι Κύπελλο. Δε μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν. Εμείς το ξέρουμε το καλά, το έχουμε βιώσει στο παρελθόν. Θέλουμε με κάθε τρόπο, να είμαστε σοβαροί, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να φτάσουμε στους τέσσερις του θεσμού κι έπειτα, να δούμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε εκεί».

Για το αν αποτελεί κύριο στόχο το Κύπελλο, η παρουσία σε έναν τελικό:
«Είναι κάτι που θέλουμε πάρα πολύ. Καλώς ή κακώς, το Κύπελλο είναι μία διέξοδος, έτσι όπως είναι δομημένο το ελληνικό μπάσκετ. Στο πρωτάθλημα, είναι πάρα πολύ δύσκολο να διακριθεί κάποιος. Νομίζω ότι η μεγαλύτερη διάκριση για τις περισσότερες ομάδες, είναι η τρίτη θέση. Το καταφέραμε πέρσι, φυσικά θέλουμε να το καταφέρουμε και φέτος, αλλά σίγουρα το Κύπελλο, σου δίνει μία διέξοδο να διεκδικήσεις κάτι, τη συμμετοχή σε έναν τελικό και την κατάκτηση ενός τροπαίου. Είναι κάτι που θέλουμε πάρα πολύ, θα το επιδιώξουμε με κάθε τρόπο και θα κοιτάξουμε σύντομα και γρήγορα μέσα στη χρονιά για να είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια».

Για το περσινό 4/4 εναντίον της ΑΕΚ:
«Από τη μία μεριά μπορεί να δίνει ένα ψυχολογικό αβαντάζ, από την άλλη όμως είναι τελείως διαφορετικές οι ομάδες από ότι πέρσι. Δίνει ένα έξτρα αβαντάζ σε αυτούς που κερδίζουν, δίνει κι ένα έξτρα κίνητρο σε αυτούς που έχασαν τέσσερις φορές. Δε νομίζω ότι παίζουν κάποιο ρόλο τα περσινά αποτελέσματα. Η ΑΕΚ είναι βέβαιο ότι και φέτος θα είναι μια εξαιρετική ομάδα, γιατί βλέπουμε τις κινήσεις που κάνει και το ρόστερ που δομεί. Για να φτάσουμε να μιλάμε για αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να ξεπεράσουμε το πρώτο εμπόδιο, δηλαδή τον Πανιώνιο. Πρέπει να βλέπουμε τους αγώνες έναν-έναν».

Για την αλλαγή στη διαδικασία του Κυπέλλου:
«Αυτό που έπρεπε να κάνουμε σαν ομάδα, το κάναμε επίσημα στην Ομοσπονδία. Καταγράψαμε τις σκέψεις μας για αυτήν την ανταλλαγή, θεωρήσαμε ότι λήφθηκαν υπ΄ όψιν, άσχετα αν δεν έγινε τώρα. Νομίζω ότι έχουμε μία πολύ καλή σχέση με την ομοσπονδία. Μπροστά μας έχουμε τη διεξαγωγή του Κυπέλλου και είμαστε στη διάθεση του οποιοδήποτε για να συμβάλλουμε».

Για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας μεταγραφικά:
«Λογικά οι επόμενες κινήσεις θα είναι τουλάχιστον τέσσερις. Θα είναι δύο παιδιά στην περιφέρεια και δύο ψηλοί. Έχουμε επαφές, μπορώ να πω ότι είμαστε κοντά σε κάποιες περιπτώσεις. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη και με ένα πολύ καλό ρόστερ, στην έναρξη της περιόδου. Έχουμε ένα πολύ καλό κορμό Ελλήνων παικτών, κοιτάζουμε παίκτες από την αμερικάνικη αγορά κυρίως. Ποσοτικά, από τους υπόλοιπους τέσσερις που θέλουμε να υπογράψουμε, οι περισσότεροι θα είναι Αμερικανοί».