ΠΑΟΚ: Ατομικό με τρέξιμο για Μπίσεσβαρ

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Δουλειά στην τακτική αλλά και στη φυσική κατάσταση περιλάμβανε το “μενού” της σημερινής προπόνησης για τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε κανονικά στη διάθεσή του όλους τους παίκτες πλην του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος βγήκε στο γήπεδο και έκανε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Τακτική, κυκλοφορία, τρέξιμο και φυσική κατάσταση. Γεμάτο πρωινό για τους παίκτες του Δικεφάλου την Παρασκευή (27.07) στη Νέα Μεσημβρία.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την απαραίτητη προθέρμανση, με ασκήσεις με και χωρίς μπάλα. Στην συνέχεια διεξήχθη παιχνίδι κατοχής 10 εναντίον 10. Στο δεύτερο μέρος της προπόνησης οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσοι ξεκίνησαν στην 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στην Βασιλεία δούλεψαν στην φυσική κατάσταση μέσα από έναν… στίβο μάχης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν τρεξίματα και δίτερμα 4 Vs 4.

To τελευταίο μέρος αφιερώθηκε στον τομέα της τακτικής, μέσα από δίτερμα με συγκεκριμένες οδηγίες από τον Ράζβαν Λουτσέσκου .

O Ντιέγκο Μπίσεσβαρ βγήκε στο γήπεδο και έκανε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα.

Το Σάββατο (28.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.