Ανακοίνωση μέσω της οποίας συγχαίρει τον Θεόδωρο Καρυπίδη για τις μέχρι τώρα κινήσεις του, εξέδωσε ο ΑΣ Άρης, καλώντας παράλληλα τους φιλάθλους των "κιτρίνων" να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται με αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Δ.Σ του Α.Σ. Άρη Θεσσαλονίκης βλέποντας τις εξαιρετικές ενέργειες της ΠΑΕ Άρης όπως, τις βελτιώσεις των εγκαταστάσεων του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης και του Δασυγένειου αθλητικού κέντρου, την πρόσληψη ενός ικανότατου προπονητικού τιμ, και τις υψηλού επιπέδου και προσδοκιών μεταγραφές ποδοσφαιριστών, θα ήθελε να συγχαρεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης κ. Καρυπίδη για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να ξαναφέρει τον Άρη στο επίπεδο που του αξίζει και που όλοι εμείς οι Αρειανοί θέλουμε.

Μια τόσο μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια αξίζει τη έμπρακτη συμπαράσταση όλων των Αρειανών. Καλούμε τον κόσμο του Άρη να συνεχίσει να βοηθά και να στηρίζει το έργο της ΠΑΕ και του προέδρου της αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας δίνοντας έτσι μεγαλύτερη ώθηση και κίνητρο στον κ. Καρυπίδη να συνεχίσει να μεγαλώνει τον Άρη μας".