Στο θέμα των υποψηφίων επενδυτών για τη νέα ΠΑΕ Ηρακλής αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του "Γηραιού", Νίκος Βαφειάδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Βαφειάδης στο Metropolis 95,5:

«Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με τους Γερμανούς. Περιμένουμε να μας δώσουν τα ονόματα που θα απαρτίζουν το νέο ΔΣ για να μπορέσουμε να κάνουμε και εμείς τους απαραίτητους ελέγχους και να μην ξαναμπλέξουμε σε περιπτώσεις όπως ο Παπαθανασάκης.

Εάν μέχρι το βράδυ δεν έχουμε κάτι, τότε θα στραφούμε σε νέες λύσεις. Έχει γίνει ένας πρώτος έλεγχος. Φαίνονται αξιοπρεπείς αλλά από το φαίνεται μέχρι το είναι απέχουμε πολύ. Πρέπει να κάνουμε έλεγχο. Όταν θα έχουμε κάτι οριστικό θα το πούμε. Θέληση μας είναι μέχρι την επόμενη εβδομάδα να ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι.

Συζητήσεις γίνονται με πολλούς ανθρώπους. Δεν σταματάμε γιατί δεν είμαστε η επόμενη μέρα της ομάδας αναζητούμε μια λύση που θα δώσει αξιοπιστία, ασφάλεια στον κόσμο της ομάδας και ελπίζουμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα να πούμε κάτι οριστικό στον κόσμο».

Για το εάν κοιτάζει την άνοδο ο Ηρακλής: «Εάν υπάρξουν οι οικονομικές συνθήκες και η αυτάρκεια εννοείται ότι ο Ηρακλής θα κοιτάξει την άνοδο. Είναι καταδικασμένος να κυνηγήσει την άνοδο».

Για Παντελή Καπετάνο: «Γράφονται πολλά ονόματα αλλά ακόμη υπάρχουν πολλές προτάσεις και συζητήσεις. Είναι μέσα στα ονόματα αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι νεότερο».