Με αυτούς πάει Ολλανδία ο Άρης: Η αποστολή για το βασικό στάδιο προετοιμασίας

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Άρη για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Πάκο Ερέρα συμπεριέλαβε 23 παίκτες, μεταξύ των οποίων όλους τους νεοαποκτηθέντες εκτός από τον Χαμζά Γιουνές, που αντιμετωπίζει πρόβλημα με το διαβατήριο του.

Αναλυτικά η ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

Στο γήπεδο του Πανοράματος προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας, Πάκο Ερέρα, ανακοίνωσε την αποστολή για την Ολλανδία, η οποία αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Cuesta, Colazo, Garcia, Souza, Diguiny, Velez, Basha, Matilla, Menendez, Milunovic, Ναζλίδης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Παυλίδης, Τζανακάκης, Κωνσταντινίδης, Σταμπουλίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαγιάννης.

Η αποστολή, που θα αναχωρήσει αύριο το πρωί από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με κατεύθυνση –μέσω Dusseldorf- το Bosschenhoofd στα νότια της χώρας, θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Golden Tulip De Reiskoffer, όπου μέχρι τις 5 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το πρώτο φιλικό της ομάδας, που θα γίνει επί βελγικού εδάφους, είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (27/07) με αντίπαλο την KFCO Beerschot Wilrijk στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αμβέρσας, στο πλαίσιο του 2ου «Memorial Marc Steenackers».

Οι παίκτες που έμειναν εκτός και ο νεοαποκτηθείς Σταμπουλίδης 

Από το υπάρχον ρόστερ του Άρη έμειναν εκτός αποστολής έξι ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Τσουμάνη, Μπαργκάν, Κλιγγόπουλο, Μουμίν, Καψάλη και Μπουλγκουρίδη.

Αναφορικά με τους τρεις πρώτους ήταν γνωστό που δεν υπολογίζονται καθώς είχαν τεθεί εκτός πλάνων από τον Πάκο Ερέρα. Οι Μουμίν, Καψάλης και Μπουλγκουρίδης που έμειναν εκτός αποστολής φαίνεται πως επίσης δεν συμπεριλαμβάνονται στα σχέδια του Ισπανού τεχνικού για την ερχόμενη σεζόν.

Τέλος, στην 23άδα της αποστολής συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθείς, Χαράλαμπος Σταμπουλίδης. Ο 22χρονος μεσοαμυντικός είχε δοκιμαστεί στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτησή του, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.