ΠΑΟΚ: Συμμετείχε στο τακτικό κομμάτι ο Ελ Καντούρι – Αποθεραπεία ο Μπίσεσβαρ

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Στον τομέα της τακτικής συμπεριφοράς δουλεύοντας όλες τις επί μέρους λεπτομέρειες που θεωρεί σημαντικές για την αναμέτρηση της Τρίτης (24.07) κόντρα στη Βασιλεία, επέμεινε και στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

 Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συμμετείχε στο τακτικό κομμάτι και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά στον τομέα της δύναμης προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Από την άλλη ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις στην πισίνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Η προπόνηση ήταν και πάλι πρωινή προκειμένου οι παίκτες ν’ αποφύγουν τη ζέστη, ωστόσο στη Νέα Μεσημβρία ό,τι κι αν κάνεις δεν μπορείς να γλιτώσεις από τον αέρα! Έστω κι αν στην προκειμένη περίπτωση ήταν ευχάριστος.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέμεινε στον τομέα της τακτικής συμπεριφοράς δουλεύοντας όλες τις επί μέρους λεπτομέρειες που θεωρεί σημαντικές για την αναμέτρηση της Τρίτης (24.07) κόντρα στη Βασιλεία.

Παράλληλα, το πρόγραμμα περιελάμβανε κι ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συμμετείχε στο τακτικό κομμάτι και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά στον τομέα της δύναμης προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις στην πισίνα.

Το Σάββατο (21.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.