Παντζαρτζίδης: Κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών σχεδιάζει ο Καρυπίδης

|
THESTIVAL TEAM

Για τα έργα που θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο και προπονητικό κέντρο, μίλησε ο Βαγγέλης Παντζαρτζίδης, υπεύθυνος για τις εργασίες τόσο στο Κλεάνθης Βικελίδης όσο και στο Νέο Ρύσιο.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο όραμα του Θεόδωρου Καρυπίδη, ωστόσο εξέφρασε και την απογοήτευση του για τα διαρκείας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Libero 107,4:

Για τις επικείμενες εργασίες σε Ρύσιο και “Κλεάνθης Βικελίδης”:

«Με κάλεσε το μεσημέρι στο γήπεδο, είδαμε κάποια πράγματα στις σουίτες. Θα γίνει μια ανακαίνιση στις σουίτες αλλά και κάποια άλλα πράγματα στον περιβάλλοντα χώρο που πρέπει να γίνουν ως μέτρα ασφαλείας, τα οποία ζητήθηκαν από την Superleague. Στα επίσημα σίγουρα, στην Θύρα 2 δεν έχει ζητηθεί κάτι. Υπάρχει οδηγία συγκεκριμένα, που από ένα ύψος της κερκίδας και μετά, δεν χρειάζεται να τοποθετηθεί κάτι. Θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση με την Superleague, οπότε αν ζητηθεί κάτι θα είναι πολύ εύκολο να τοποθετηθεί.

Στα γραφεία θα γίνουν μερικές αλλαγές. Η είσοδος από την Αλκμήνης, θα αλλαχθεί. Θα δημιουργήσουμε μια υποδοχή, ενώ θα αλλάξει και η πρόσοψη. Στους χώρους υγιεινής, ο πρόεδρος έδωσε εντολή να αλλαχθούν σε όλες τις θύρες τα πλακάκια και οι λάμπες. Γενικά, θα μπούμε δυναμικά και στο γήπεδο, αφού τελειώσει πρώτα το Νέο Ρύσιο».

Για το όραμα του Καρυπίδη και το προπονητικό κέντρο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών:

«Ήταν θέληση της διοίκησης να γίνει κάτι από την αρχή. Ήρθε σήμερα ο Θόδωρος Καρυπίδης στο Ρύσιο και ενθουσιάστηκε. Όταν εντυπωσιάζεται, προσθέτει και άλλα πράγματα. Έδωσε την εντολή και για την δημιουργία πισινών αποκατάστασης. Έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην αποκατάσταση. Θέλουμε να κάνουμε δύο πισίνες αποκατάστασης και κάποια λουτρά για αποθεραπεία με ζεστά και κρύα. Θα δημιουργηθεί ένας επιπλέον χώρος αποθεραπείας με άμμο. Απ’ ότι κατάλαβα, θα τελειώσει θετικά το Ρύσιο για την ομάδα, οπότε έχει όραμα ακόμα μεγαλύτερο. Θέλει να κάνει ένα κέντρο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Θα εντυπωσιαστείτε και εσείς σε λίγες μέρες που θα παραδοθεί το έργο.

Έχει πάρα πολύ θέληση και όρεξη για το ποδόσφαιρο. Αυτό το ξέραμε από όταν είχε την ομάδα της Ειρηνούπολης, που είχαμε κάνει υποδομές σε ένα χωριό, τις οποίες δεν είχαν σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει το ποδόσφαιρο και αυτό αποτυπώνεται από αυτά που κάνει φέτος. Έχει μεράκι να κάνει κάτι σταθερό και να προχωρήσει. Δεν είναι για μια χρονιά».

Για την απογοήτευση του προέδρου του Άρη:

«Εγώ ξέρω ότι είναι απογοητευμένος από την κίνηση των διαρκείας γιατί ότι έχει πει μέχρι στιγμής, το έχει κάνει. Έχει παρουσιάσει έργο αυτά τα χρόνια. Αν κάποιοι δεν βλέπουν τα γεγονότα και πιάνονται σε καφενειακές συζητήσεις, δεν μπορώ να το γνωρίζω. Για εμένα, τα 1000 εισιτήρια δεν είναι αριθμός για τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Τα έργα που γίνονται στο Ρύσιο και στο Χαριλάου, είναι έργα υποδομής και θα μείνουν στον σύλλογο, είτε είναι είτε δεν είναι ο Καρυπίδης στον Άρη. Δίνει πολύ έμφαση στις υποδομές και έχει πλάνο και όραμα».

Για την ικανοποίηση του Πάκο Ερέρα:

«Και ο προπονητής είναι ευχαριστημένος, γιατί δημιουργήθηκαν χώροι εστίασης, χώροι ξεκούρασης αλλά και ειδικός χώρος με video-wall για να παρακολουθούν ποδοσφαιρικές αναλύσεις και ότι άλλο θέλουν».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.