Ο 46χρονος λίμπερο Λάμπης Μπαμπαλιούτας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ηρακλή και θα έχει διπλό ρόλο αφού παράλληλα με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις θα είναι προπονητής του εφηβικού τμήματος.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή αναφέρει τα εξής:

Μέλος της ομάδας βόλεϊ και την επόμενη χρονιά θα είναι ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας καθώς συμφώνησε με τη διοίκηση του ΤΑΑ Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015 για ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Λ. Μπαμπαλιούτας θα συνεχίσει και φέτος να έχει διπλό ρόλο, τόσο ως Λίμπερο της ανδρικής ομάδας οσο και ως προπονητής στο Εφηβικό Τμήμα του Συλλόγου.

Ο ίδιος μάλιστα μετά την συνάντηση του με την διοίκηση δήλωσε τα εξής : Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα για μια ακόμη χρονιά. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει κάνει το καλύτερο μέχρι στιγμής όσο αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, λείπουν λίγα κομμάτια ακόμη για να παρουσιαστεί η ομάδα όσο καλύτερη γίνεται σε ένα πρωτάθλημα που φαίνεται ότι θα είναι καλύτερο από το περσινό. Οι προσδοκίες αυξάνονται όπως και οι υποχρεώσεις μας απέναντι στην ομάδα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα στην ομάδα ακόμα πιο βασικά. Την περσινή χρονιά μας βοηθησε πάρα πολύ.

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο εφηβικό τμήμα : Στο εφηβικό ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει τις κινήσεις που θέλουμε να κάνουμε. Η ομάδα θα εμφανιστεί το ίδιο δυνατή όπως και πέρυσι και φυσικά ο στόχος είναι να φτάσουμε πάλι στο Final 4 της διοργάνωσης και να μπορέσουμε να παραλαβουμε την πρωτιά και την περσινή επιτυχία.

Λάμπη σου ευχόμαστε καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες σε Ελλάδα & Ευρώπη με τον ΗΡΑΚΛΗ μας!