Σούπερ Λιγκ: Επίσημο ενδιαφέρον του Epsilon για τους τηλεοπτικά “άστεγους”

|
THESTIVAL TEAM

Επίσημη μορφή φαίνεται πως παίρνει πλέον το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, του Ιβάν Σαββίδη, για τις τηλεοπτικά “άστεγες” ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το sdna.gr, έφτασε σήμερα στα γραφεία της διοργανώτριας επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των 7 ομάδων που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, δηλαδή τους Παναθηναϊκό, Άρη, Ατρόμητο, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης.

Θυμίζουμε ότι οι ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ παραμένουν αρνητικές στην πρόταση Βασιλειάδη για πρωτάθλημα 12 ομάδων και τηλεοπτικούς παρόχους την ΕΡΤ και τη Nova για την επόμενη 5ετία, οπότε όσο δεν υπάρχει συμφωνία, δεν προχωράει και το τηλεοπτικό κομμάτι για τις ομάδες που δεν έχουν μέχρι τώρα τηλεοπτική “στέγη”. 

Δεν αποκλείεται το Epsilon, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, να δώσει ξανά… λύση, όπως είχε κάνει πέρυσι ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου με τη χορηγία “Σουρωτή” στο πρωτάθλημα…

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.