Στο γήπεδο του Πανοράματος θα γίνονται οι προπονήσεις των παικτών του Άρη μέχρι η ομάδα να αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι παίκτες του Άρη βρίσκονται σε διήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν άυριο στις προπονήσεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Σε διήμερο ρεπό βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας στα Τρία Πέντε Πηγάδια Νάουσας.

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο. Η προπόνηση θα είναι διπλή (πρωί και απόγευμα) και θα γίνει στο γήπεδο του Πανοράματος.

Οι προπονήσεις μέχρι την αναχώρηση της ομάδας μας για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα γίνονται στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Τις εγκαταστάσεις στο γήπεδο του Πανοράματος επιθεώρησαν σήμερα το πρωί ο τιμ μάνατζερ, Γιώργος Κολτσίδας, με τον προπονητή της ομάδας μας, Πάκο Ερέρα και τους συνεργάτες του και στη συνέχεια επισκέφτηκαν τον Ιγνάτιο Καϊτεζίδη στο γραφείο του.

Η συνάντηση με τον Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο κ. Καϊτεζίδης, από την πλευρά του, ευχήθηκε τα καλύτερα για τον Άρη ενόψει της νέας χρονιάς».