Μεταγραφική ενίσχυση για τα τμήματα υποδομής της με έξι ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τους νεαρούς αθλητές να προέρχονται από τις συνεργαζόμενες ακαδημίες του Δικεφάλου.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Mε έξι νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές ενισχύθηκαν τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι νεαροί αθλητές προέρχονται από τις συνεργαζόμενες ακαδημίες του Δικεφάλου ανά την επικράτεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αυξημένη μεταγραφική δραστηριότητα στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, οι οποίες υποδέχονται ταλαντούχα παιδιά από όλη την Ελλάδα, τα οποία προέρχονται από τις συνεργαζόμενες ακαδημίες του Δικεφάλου ανά την επικράτεια.

O Mιχαήλ Ραφαήλ Καμαρός έρχεται από την Κόρινθο, εγκαινιάζοντας παράλληλα τη συνεργασία του PAOK Academy με την ΑΣ Κόρινθος 2006. Θα αγωνιστεί στην Κ15, ως μέσος.

paok-1.jpg

 Επίσης, ο κατά ένα χρόνο νεότερος Αθανάσιος Γιαγτζίδης, ενσωματώνεται στην Κ14 του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός μέσος έρχεται από τον Αριστοτέλη Νάουσας. Μαζί του στην Κ14 και ο Ιωάννης Κουτσιούδης, επιθετικός, προερχόμενος από την ΑΣ Κόσμος Νέων Μουδανιών. 

paok-2.jpg

paok-3.png

Στην Κ14 προστίθενται οι Σάββας Μιχαηλίδης και Νίκος Δεληγιάννης, αμφότεροι από την Αθλητική Ακαδημία Κατερίνης 2006 και τέλος, στην Κ12 του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται πλέον ο αμυντικός Δημήτρης Σελλάς, που έρχεται από την Κέρκυρα και το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στο νησί των Φαιάκων, το οποίο λειτουργεί υπό την αιγίδα της συνεργαζόμενης ακαδημίας Ολυμπιάς Καρουσάδων.

paok-6.jpg

paok-7.jpg