Το αθλητικό κέντρο στα Τρία-Πέντε Πηγάδια Νάουσας αποχαιρέτησε σήμερα η ομάδα του Άρη, πραγματοποιώντας σήμερα το πρωί την τελευταία της προπόνηση εκεί.

Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας, φυσική κατάσταση και ένα μίνι "οικογενειακό" διπλό, με τον Πάκο Ερέρα να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Οι παίκτες του Άρη, οι οποίοι επιστρέφουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, θα έχουν διήμερο ρεπό και θα μπουν και πάλι σε ρυθμούς προπονήσεων την Πέμπτη.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

"Με την προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί στο αθλητικό κέντρο στα Τρία Πέντε Πηγάδια Νάουσας ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.

Το προπονητικό πρόγραμμα, που διήρκησε δύο ώρες και ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, περιελάμβανε, όπως και χθες, κατοχή μπάλας σε μικρά τετράγωνα πέντε εναντίον πέντε με στηρίγματα και ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να χωρίζονται σε τρία γκρουπ δουλεύοντας εναλλάξ στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και σε παιχνίδι εννέα εναντίον εννέα στα τρία τέταρτα του γηπέδου.

Με την επιστροφή της ομάδας μας στη Θεσσαλονίκη θα δοθεί διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές. Στις προπονήσεις θα επανέλθουν το πρωί της Πέμπτης".