Για το γκολ που πέτυχε στο χθεσινό φιλικό με την Άντβερπ, την απόδοση του, το πρώτου του 90λεπτο με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τους αγώνες με τη Βασιλεία, μίλησε ο επιθετικός του Δικεφάλου, Λάζαρος Λάμπρου.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Αναλυτικά όλα όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

Για το γκολ που πέτυχε: «Η προετοιμασία είναι για να προετοιμάζεσαι για τη σεζόν που έρχεται. Με το να πετυχαίνεις ένα γκολ, είναι μία επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς που κάνεις κάθε μέρα στις προπονήσεις».

Για το γεγονός πως αρκετοί ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και ο ίδιος, αγωνίστηκαν 90 λεπτά: «Είναι το πρώτο εννενηντάλεπτο που παίζουμε φέτος. Γι΄ αυτό γίνονται τα φιλικά, για να προετοιμαστείς όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε να αποδώσεις στα επίσημα ματς».

Για το κατά πόσο είναι σημαντικό για τον ίδιο πως σκόραρε: «Είναι σημαντικό να σκοράρεις, ειδικά εάν είσαι επιθετικός. Όταν έρχεται αυτό για μένα, πέρα από όλα τα άλλα, σημαίνει ότι κάτι έχω κάνει καλά».

Για το τι βαθμό θα έβαζε στον εαυτό του: «Δεν θα βάλω βαθμό, αυτό θα το κάνει ο προπονητής. Από τη στιγμή που παίρνω την επιβράβευση του προπονητή και ολόκληρου του τιμ, είμαι χαρούμενος».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για τους αγώνες με τη Βασιλεία: «Αισθανόμαστε πως είμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Για το αν είμαστε έτοιμοι, θα φανεί στο γήπεδο».

Δείτε το βίντεο του PAOKTV: