Για την εικόνα της ομάδας του, τα θετικά στοιχεία του που έδειξαν όσοι αγωνίστηκαν σήμερα αλλά και την ετοιμότητα ενόψει Βασιλείας μίλησε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τα συμπεράσματά του από το φιλικό: Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το φιλικό αυτό. Δώσαμε την ευκαιρία να παίξουν οκτώ παίκτες για ενενήντα λεπτά. Ήταν μία εντεκάδα στην οποία συμμετείχαν οι περισσότεροι νέοι παίκτες. Ικανοποιημένος έμεινα επειδή υπήρχαν αυτοματισμοί, αν και λόγω των νέων προσώπων η συνεννόηση ήταν δύσκολη. Είδα πολύ προσπάθεια, θέληση και αρκετή δουλειά μέσα στο γήπεδο.

Όταν μιλάω για ετοιμότητα αναφέρομαι στην τακτική, την φιλοσοφία που είχαν οι παίκτες μου. Μη ξεχνάμε πως παίξαμε χωρίς καθαρό επιθετικό και χωρίς αριστερό μπακ, όμως τα παιδιά που έπαιξαν εκεί προσπάθησαν και έκαναν το καλύτερο και γι’ αυτό είναι ικανοποιημένος. Είναι δείγμα καλής νοοτροπίας.

Για τις σκέψεις του συνολικά για την προετοιμασία που ολοκληρώνεται: Προπονηθήκαμε πολύ καλά, σκληρά και προσπαθήσαμε να φέρουμε στους νέους παίκτες στο γκρουπ των υπολοίπων, ώστε να μπουν κι αυτοί στο μηχανισμό που “χτίσαμε” από πέρυσι. Αύριο έχουμε ένα ακόμα φιλικό και έπειτα επιστρέφουμε για να πάρουν οι ποδοσφαιριστές απαραίτητες ανάσες, να ξεκουραστούν και να επιστρέψουμε φρέσκοι για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για τη Βασιλεία.

Για τον Λύρατζη και τους λόγους που ήρθε στο τέλος στην Ολλανδία: Ο Λύρατζης μπορεί να είναι δύο μέρες εδώ, αλλά είναι καιρό μαζί μας. Είχε υποχρεώσεις με την Εθνική και έπρεπε και αυτός να πάρει τις απαραίτητες ημέρες διακοπών. Κλήθηκε να έρθει εδώ να μπει και πάλι στο κλίμα της ομάδας να πάρει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά που απέμειναν.

Για το αν είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ ενόψει Βασιλείας: Η ομάδα θα είναι έτοιμη με πολύ αυτοπεποίθηση. Η Βασιλεία είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα, όμως θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γι’ αυτά τα παιχνίδια.