Χωρίς προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν η ομάδα του Άρη.

Σήμερα το πρωί η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις για κατοχή μπάλας, φυσική κατάσταση αλλά και παιχνίδι εννέα εναντίον εννέα, με τον Πάκο Ερέρα να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Αύριο η ομάδα του Άρη θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρωινή προπόνηση περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη στο αθλητικό κέντρο στα Τρία Πέντε Πηγάδια Νάουσας (11η μέρα).

Το προπονητικό πρόγραμμα, που διήρκησε σχεδόν δύο ώρες και ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα (συμμετείχε κανονικά ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος), περιελάμβανε κατοχή μπάλας σε μικρά τετράγωνα πέντε εναντίον πέντε με στηρίγματα και ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να χωρίζονται σε τρία γκρουπ δουλεύοντας εναλλάξ στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και σε παιχνίδι εννέα εναντίον εννέα στα τρία τέταρτα του γηπέδου.

Αύριο, Δευτέρα, θα ακολουθηθεί το ίδιο προπονητικό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση), με την οποία ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου (η αποστολή θα επιστρέψει το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη)».