Άρης: Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη ο Αγγέλου

|
THESTIVAL TEAM

Στη Θεσσαλονίκη επιστρέφει τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος συμμετείχε στο Summer League που διεξήχθη στο Λας Βέγκας με τους Milwaukee Bucks.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ:

Κουβαλώντας στις αποσκευές του σπουδαίες εμπειρίες από την παρουσία του στις προπονήσεις και τους αγώνες των Milwaukee Bucks, ο Βαγγέλης Αγγέλου ξεκινά σε λίγες ώρες το ταξίδι της επιστροφής για την Ελλάδα.

Ο προπονητής του ΑΡΗ παρέμεινε για σχεδόν δυο εβδομάδες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αρχικά στην έδρα των “Ελαφιών” και τις περισσότερες μέρες στο Las Vegas, όπου φιλοξενείται το Summer League.

O 56χρονος τεχνικός ήταν μέλος του προπονητικού επιτελείου των Bucks, είχε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά την προετοιμασία της ομάδας αλλά και τα τέσσερα συνολικά παιχνίδια που έδωσε μέχρι σήμερα στο Summer League, με απολογισμό δυο νίκες (επί των Detroit Pistons και των San Antonio Spurs) και δυο ήττες (από τους Dallas Mavericks και τους Denver Nuggets).

Παράλληλα, προπόνησε μαζί με το υπόλοιπο τιμ παίκτες της πρώτης ομάδας, όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τον οποίο συνάντησε και συζήτησε μαζί του διάφορα θέματα. Ο Βαγγέλης Αγγέλου αναμένεται στην Αθήνα αύριο (15/07) το πρωί και από βδομάδα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.