Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται από σήμερα το μεσημέρι οι Νικολάς Κολάσο και Ματέο Γκαρσία, προκειμένου να ολοκληρώσουν τον δανεισμό τους στον Άρη.

Οι δύο παίκτες εμφανίστηκαν ενθουσιασμένοι για το γεγονός ότι θα αγωνιστούν στους κιτρινόμαυρους μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο της ομάδας.

Κολάσο: Έχω περάσει πολλές νύχτες βλέποντας βίντεο με τον κόσμο του Άρη

Ενθουσιασμένος με τη μετακίνηση του στον Άρη εμφανίστηκε ο Νικολάς Κολάσο.

Για το πως αισθάνεται για την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη αλλά και για την υποδοχή του κόσμου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρουμε που έχουμε έρθει και γνωρίζουμε ότι ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα. Ανυπομονώ να μπω άμεσα στο γκρουπ με τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσουμε τη δουλειά»

Για το γεγονός ότι αποτελούν προσωπικές επιλογές του Πάκο Ερέρα και αν αυτό τους δίνει έξτρα κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια:

«Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να γνωρίζει ότι τον θέλει ο προπονητής και τον στηρίζει. Εφόσον βρισκόμαστε και σε μια μεγάλη ομάδα αποτελεί ένα κίνητρο παραπάνω και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά».

Για το αν έχει δει φιλικά με τη Μπόκα, αν έχει δει βίντεο και αν ανυπομονεί να ζήσει την ατμόσφαιρα από κοντά:

«Έχω περάσει πολλές νύχτες βλέποντας βιντεάκια από την ομάδα και τον κόσμο. Είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο γιατί νιώθεις σαν να είσαι στην Αργεντινή και θέλεις να κάνεις το κάτι παραπάνω».

Γκαρσία: Θα δώσω τα πάντα για να πετύχει ο Άρης τους στόχους του

Στη διαβεβαίωση ότι θα δώσει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους του ο Άρης, προχώρησε ο Ματέο Γκαρσία.

Ένα σχόλιο για το πως αισθάνεται μετά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη και την υποδοχή του κόσμου:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ και θέλουμε γρήγορα να μπούμε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και να είμαστε κοντά στον κόσμο του Άρη».

Τι γνωρίζει για τον Άρη και ποιοι οι λόγοι που τους έφεραν εδώ:

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, καθώς έχουν περάσει αρκετοί Αργεντινοί από εδώ. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχει ο Άρης τους στόχους του».