Συνεχίζεται, με αμείωτους ρυθμούς, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Σήμερα οι παίκτες του "Δικεφάλου" υπό τις οδηγίες του Λουτσέσκου δούλεψαν πάνω στο passing game και την τακτική με ασκήσεις ανάπτυξης από την γραμμή της άμυνας.

Ακόμη, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, από την προπόνηση απουσίαζε ο Ενρίκε, ο οποίος αποχώρησε από την Ολλανδία προκειμένου να κάνει τις τελικές συζητήσεις για το δανεισμό του στην Αστάνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Η επομένη της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στην Γάνδη βρήκε τους παίκτες του Δικεφάλου από το πρωί στο γήπεδο, με το τεχνικό επιτελείο να παραδίδει μερικά μαθήματα τακτικής, με έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του πάνω στο passing game και την τακτική με ασκήσεις ανάπτυξης από την γραμμή της άμυνας. Οι Χατσερίδης , Σάκχοφ , Μυστακίδης , Ζαμπά και Ουάρντα που αγωνίστηκαν περισσότερα από 45 λεπτά κόντρα στη Γάνδη έμειναν στο ξενοδοχείο για αποφόρτιση.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Τιμπό Μουλέν έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Χάρης Χαρίσης δεν συμμετείχε στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Πέδρο Ενρίκε , ο οποίος αποχώρησε από την Ολλανδία προκειμένου να κάνει τις τελικές συζητήσεις για το δανεισμό του στην Αστάνα.

Το απόγευμα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00 ώρα Ελλάδας".