Τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε ο νέος παίκτης του Άρη, Στέργιος Καψάλης.

Ο νεαρός αμυντικό μίλησε για την μεταγραφή του στον Άρη, για την προετοιμασία της ομάδας αλλά και για τον τεχνικό της Πάκο Ερέρα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Μέχρι τώρα έχουμε δουλέψει αρκετά σκληρά, με πολύ τρέξιμο, με πολύ δουλειά με την μπάλα. Οι προπονήσεις είναι ιδιαίτερα σκληρές επειδή είμαστε ακόμη στο πρώτο διάστημα της προετοιμασίας. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα, δουλεύουμε κάθε μέρα και περισσότερο και με τα νέα παιδιά που έρχονται στην ομάδα, πιστεύω θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό σύνολο» σημείωσε αρχικά.

Αναφορικά με την παρουσία του στην προετοιμασία της ομάδας: «Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα, προσπαθώ κι εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα, να πετύχει τους στόχους της».

Σχετικά με την έλευση των παικτών και τον ανταγωνισμό σε κάθε θέση: «Ο ανταγωνισμός αυξάνεται όλο και περισσότερο και αυτό κάνει μόνο καλό στην ομάδα, γιατί ο κάθε παίκτης προσπαθεί να διεκδικήσει την θέση του».

Σχετικά με το επίπεδο του φετινού Άρη: «Είναι αρκετά υψηλό το επίπεδο πλέον και μία ομάδα όπως ο Άρης πρέπει να κινείται σε αυτό το επίπεδο».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Πάκο Ερέρα: «Του αρέσει να δουλεύει περισσότερο με την μπάλα, είναι ένα στοιχείο που τον χαρακτηρίζει αυτό. Τα τρεξίματά μας συνδυάζονται με πολλές ασκήσεις με την μπάλα. Τα πάντα συνδυάζονται με ποδόσφαιρο».