Διπλή προπόνηση περιλαμβάνει και το σημερινό πρόγραμμα των παικτών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι βρίσκονται στην Ολλανδία για το δεύτερος μέρος της προετοιμασίας.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Το πρωί, οι δύο ομάδες δούλεψαν εναλλάξ στον τομέα της τακτικής με έμφαση στις τοποθετήσεις, τις κινήσεις και στην επιθετική ανάπτυξη και στην φυσική κατάσταση, την δύναμη και την αντοχή μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησαν οι Αμρ Ουάρντα και Λάζαρος Λάμπρου, οι οποίοι στη συνέχεια έκαναν αποθεραπεία για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Δουλειά σε όλους τους τομείς περιελάμβανε το πρωινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών στο Όοοστερμπεεκ της Ολλανδίας. Το paokfc.gr και το PAOK TV έχουν το ρεπορτάζ.

Οι δύο ομάδες δούλεψαν εναλλάξ στον τομέα της τακτικής με έμφαση στις τοποθετήσεις, τις κινήσεις και στην επιθετική ανάπτυξη και στην φυσική κατάσταση, την δύναμη και την αντοχή μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Οι Αμρ Ουάρντα και Λάζαρος Λάμπρου ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος και στην συνέχεια έκαναν αποθεραπεία για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Το απόγευμα η προπόνηση θα διεξαχθεί στις 19:00".

Δείτε το βίντεο του PAOK TV: