Μπαράλες: Καλός χαρακτήρας με τρομερό πάθος ο Κολάσο

|
THESTIVAL TEAM

 

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Νίκολας Κολάσο, μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Χερόνιμο Μπαράλες o οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Metropolis 95,5:

Για το αν του έλειψε η Ελλάδα: «Φυσικά και μου έλειψε η Ελλάδα. Είναι μια πολύ όμορφη χώρα, μου αρέσουν πολύ οι άνθρωποι εδώ. Είμαι πίσω πλέον και θα ήθελα να πετύχω περισσότερα πράγματα από αυτά που είχα καταφέρει την προηγούμενη φορά στην Ελλάδα».

Για τον πρώην συμπαίκτη του στην Χιμνάσια Λα Πλάτα, Νίκολας Κολάσο: «Ο Νίκο είναι φίλος μου! Είναι πολύ καλός παίκτης. Μπορεί να παίξει στην πλευρά, στη μεσαία γραμμή, αλλά και πίσω. Του αρέσει πολύ να σκοράρει και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν μέσο. Έχει παίξει στην Μπόκα, ξέρει τι θα πει πίεση και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το αν θα είναι εύκολο να προσαρμοστεί στην Ευρώπη: «Δε θα είναι πρόβλημα γι’ αυτόν. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας, έχει παίξει πολλά παιχνίδια στην Μπόκα και πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλή η χρονιά του».

Για το αν τον ρώτησε κάτι για τον Αρη: «Με ρώτησε κάποια πράγματα και του είπα ότι ο Αρης είναι μεγάλο κλαμπ στην Ελλάδα και ότι θα προσπαθήσει να κάνει κάτι καλό φέτος. Σίγουρα θα στοχεύσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Για το αν παίζει με πάθος όπως όλοι οι Αργεντίνοι: «Παίζει με πάθος. Σας είπα ότι έπαιζε στην Μπόκα και εκεί είναι όλοι τρελοί! Είναι δύσκολο να παίξεις στην Μπόκα και ο Νίκο έπαιξε πολλά παιχνίδια εκεί. Μην ανησυχείτε για τον χαρακτήρα και το πάθος του».

Για τα χαρακτηριστικά του: «Εχει πολύ καλό σουτ. Έχει πολύ καλή πάσα, καλή διείσδυση, παίζει κυρίως στην πλευρά, αλλά παίζει και πιο μέσα, όμως το θετικό είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις, ακόμη και μπακ. Φέτος ήταν μέσα στους τρεις καλύτερους παίκτες της Χιμνάσια».

Τέλος, για το λόγο που δεν μπόρεσε να συνεχίσει στην Μπόκα: «Έπαιξε στην Μπόκα πολλά παιχνίδια. Μετά είχε τραυματισμό, τον ξεπέρασε, αλλά πήγε σε άλλες ομάδες για να μπορέσει να επανέλθει, διότι η Μπόκα είχε βρει ήδη άλλους παίκτες στη θέση του».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.