Ευχάριστες είναι πρώτες εντυπώσεις του Γιώργου Καντιμοίρη από τη μέχρι τώρα προετοιμασία του Άρη.

Ο τερματοφύλακας των κιτρινόμαυρων μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του, σημειώνοντας πως ήταν κάτι που το ήθελε πολύ, αλλά και για τους στόχους της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στους δημοσιογράφους:

Σχετικά με τις πρώτες εντυπώσεις: «Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ ευχάριστες, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό του περσινού κορμού είναι εδώ, ενώ έχουμε έναν καινούριο προπονητή και ένα καινούριο τιμ. Υπάρχει ροή στην προπόνηση και αυτό είναι το πιο ευχάριστο κομμάτι».

Αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του: «Το ήθελα πολύ και το περίμενα. Είχαμε μιλήσει πιο νωρίς, αλλά καθυστέρησε η συμφωνία. Σημασία, όμως, έχει ότι είμαι εδώ».

Για τον συναγωνισμό που υπάρχει στη θέση των τερματοφυλάκων: «Κάθε ποδοσφαιριστής είναι καλό που βρίσκεται στην ομάδα. Σημασία έχει να δίνει το 100%, γιατί όλοι κρινόμαστε από τον προπονητή. Κάθε παίκτης θα πρέπει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό για το καλό της ομάδας, γιατί πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα».

Για το ότι είχε ξανασυνεργαστεί με Ισπανό προπονητή, τον Γκρανέρο στην Βέροια: «Ήταν μία από τις πιο πετυχημένες χρονιές της Βέροιας, αλλά και για μένα. Στον α’ γύρο ήταν πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Είναι το ίδιο στυλ προπόνησης και ο Ερέρα. Η ομάδα θ’ ασχολείται πιο πολύ με ποδόσφαιρο».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Άρης της Super League: «Οι ομάδες προσπαθούν να κερδίσουν και όχι για να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Είναι πολύ πιο γρήγορο το ποδόσφαιρο. Θα υπάρχει πολύς ρυθμός σε σύγκριση με τη Football League».

Για το ότι λείπουν ακόμα ποδοσφαιριστές από το ρόστερ: «Καλό θα ήταν να ήμασταν όλοι εδώ, όπως πέρυσι. Αυτό το κοιτάνε οι διοικούντες. Πιστεύω ότι στην Ολλανδία θα στρώσει η ομάδα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Θα υπάρχει η νοοτροπία της νίκης και από εκεί και πέρα η νοοτροπία του Άρη ήταν να είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και φέτος. Ανέκαθεν ο Άρης έχει στόχο να είναι ψηλά, αυτό θέλουμε και εμείς και γιατί όχι να μην είμαστε στις θέσεις της Ευρώπης. Βήμα-βήμα, όμως, πρέπει όλα να γίνουν, γιατί όταν μια ομάδα έρχεται μετά από τέσσερα χρόνια, θέλει προσοχή».