Ενδιαφέρον του Άρη για Φώτση;

|
THESTIVAL TEAM

Για ενδιαφέρον του Άρη για τον Αντώνη Φώτση κάνει λόγο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Άρης δημιουργεί συνθήκες επιστροφής του Αντώνη Φώτση στην πρώτη σκηνή του ελληνικού μπάσκετ. «Εάν κι εφόσον συμβεί, προφανώς θα συνιστά το μεγαλύτερο come back στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, αλλά μέχρι τότε θα είναι απλώς μια φήμη που πάντως κυκλοφορεί μετ’ επιτάσεως: ο Αντώνης Φώτσης ενδέχεται να επιστρέψει στην κεντρική σκηνή του μπάσκετ, φορώντας τη φανέλα του Αρη!», αναφέρει.

Παράλληλα στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται η πρόθεση του Αντώνη Φώτση να αγωνιστεί στον Ηλυσιακό, μέσω του οποίου «συστήθηκε στην πιάτσα το 1995» και συνεχίζει: «Ο Φώτσης δεν «ψήνεται» πολύ εύκολα για να αφήσει τη βολή του και να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη, αλλά η επίμονη ιδέα του Αγγέλου κρατά ζωντανή την υπόθεση. Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού και ο νυν προπονητής του Αρη, ως συνεργάτης του Ντούσαν Ιβκοβιτς, είχαν συνευρεθεί κατά τη διετία 2005-07 στη Ντινάμο Μόσχας, μαζί και με τον… αυτοκόλλητο φίλο του Φώτση, Λάζαρο Παπαδόπουλο, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει πόστο στο τεχνικό επιτελείο του «Αυτοκράτορα», μάλιστα από αύριο οι δυο τους θα παραθερίζουν μαζί στους Παξούς».

Τέλος σημειώνεται ότι ο «Λάζος» ουσιαστικά έχει αναλάβει να πείσει τον άλλοτε συμπαίκτη του και κολλητό φίλο του.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.