Για τον νέο σταθμό της καριέρας του, που είναι η ομάδα της Κέρκυρας, την επόμενη μέρα του Άρη, αλλά και για τον Παύλο Μυροφορίδη μίλησε μεταξύ άλλων ο πρώην προπονητής των "κιτρινόμαυρων", Δημήτρης Σπανός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σπανός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 FM.

Για την Κέρκυρα και σύγκριση με τον Άρη:

«Θα πετύχουμε και σε αυτό. Θα είναι τιμή για εμένα να ανέβει η ομάδα με εμένα προπονητή. Ο Άρης είναι από τα μεγαλύτερα σωματεία και σίγουρα δεν υπάρχει η ίδια πίεση στην Κέρκυρα. Κάθε ομάδα έχει την ιδιομορφία και τα χαρακτηριστικά της».

Για τον Παύλο Μυροφορίδη και αν τον ακολουθήσει στην Κέρκυρα:

«Δεν θα έρθει στην Κέρκυρα ο Μυροφορίδης αλλά δεν γνωρίζω και το επόμενο βήμα της καριέρας του. Δεν θα έρθει στην Κέρκυρα γιατί ο Παύλος έχει κάποιους στόχους που δεν ταιριάζουν με αυτούς της ομάδας. Η Κέρκυρα εξάλλου έχει τεχνικό διευθυντή. Θα ήθελα να βρει σύντομα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και να πάει καλά».

Για τη σχέση του Παύλου Μυροφορίδη με τον Ηρακλή:

«Αγαπάει πολύ τον Ηρακλή. Έχει δεθεί με την ομάδα και θα του αρέσει εάν το σενάριο αυτό γίνει πραγματικότητα».

Για την επόμενη μέρα του Άρη:

«Είναι σημαντικό ότι έφυγε από αυτές τις κατηγορίες και έχει ανοιχτό το δρόμο μπροστά του. Θα βρει το δρόμο του. Υπάρχει μια καθυστέρηση γιατί θέλουν να κάνουν κάτι σωστό. Φεύγοντας είπα ότι βασικό μέλημα θα πρέπει να είναι στο τέλος της σεζόν να έχει μηδέν χρέη και να μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Θα πρέπει να γίνει μια ομάδα με γερές και στέρεες βάσεις, μια ομάδα με χαμηλό προϋπολογισμό όπου στο τέλος της σεζόν θα έχει μια βάση για τις επόμενες. Εξάλλου, τα μπάτζετ δεν φτιάχνουν την ομάδα. Παράδειγμα είναι και ο ίδιος ο Άρης εάν συγκρίνετε την προηγούμενη χρονιά με την περσινή. Οι άνθρωποι κάνουν τις ομάδες. Ο Άρης είναι πολύ καλά στελεχωμένος και τα πράγματα θα πάνε καλά».