Επέστρεψαν σήμερα το πρωί στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ, γεγονός που ουσιαστικά σηματοδοτεί την έναρξη του δευτέρου μέρους της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Οι Εβγέν Χατσερίδη και Ελ Καντουρί συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας ενώ ο Λέο Ζαμπά μπήκε στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και στη συνέχει ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ακόμη ο Τιμπό Μουλέν βγήκε για πρώτη φορά στο γήπεδο μετά τον τραυματισμό του στο πέλμα και ξεκίνησε πρόγραμμα επανένταξης με τρέξιμο. Ατομικά προπονήθηκε και ο Ντοριάν Λεβέκ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ:

"Μετά από ένα απαραίτητο διήμερο ρεπό, παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στη δουλειά, με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη του δεύτερου σταδίου της φετινής προετοιμασίας.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ και το… μενού που τους επιφύλαξε το τεχνικό επιτελείο ήταν ιδιαίτερο απαιτητικό.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, παιχνίδι κατοχής, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε δύο γκρουπ, εναλλάξ. Όσο το ένα δούλευε με τον προπονητή στον τομέα της τακτικής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη, το άλλο εκτελούσε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με τους γυμναστές. Στο φινάλε διεξήχθη μίνι δίτερμα.

Οι Εβγέν Χατσερίδης και Ομάρ Ελ Καντουρί συμμετείχαν κανονικά σε όλη την προπόνηση. Ο Λέο Ζαμπά μπήκε στο πρώτο κομμάτι και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Τιμπό Μουλέν βγήκε για πρώτη φορά στο γήπεδο μετά τον τραυματισμό του στο πέλμα και ξεκίνησε πρόγραμμα επανένταξης με τρέξιμο. Ατομικά προπονήθηκε και ο Ντοριάν Λεβέκ .

Το Σάββατο (07.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί εις διπλούν στη Νέα Μεσημβρία, στις 09:30 και στις 19:00".