Ο Ερασιτέχνης Άρης προκήρυξε πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση και την εκμετάλλευση των εμπορικών χώρων του "Κλεάνθης Βικελίδης" και πιο συγκεκριμένα του Aris Sports Cafe και των δεκατεσσάρων κυλικείων που βρίσκονται εντός των θυρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ προκηρύσσει πλειοδοτικό διαγωνισµό, µε σφραγισµένες προσφορές, µε τις παρακάτω προϋποθέσεις:

-Οι προσφορές κατατίθενται στα γραφεία του ΑΣ ΑΡΗΣ από την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 έως τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 και ώρα 14:00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βλέπουν τον χώρο καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή , ώρες 09:30-15:30.

-Η χρονική διάρκεια της εκμίσθωσης είναι πενταετής.

-Ο εκμισθωτής υποχρεούται να προκαταβάλλει το ετήσιο μίσθωμα κάθε έτους. Ως κριτήρια κατακύρωσης λαµβάνονται αφ ενός η συµφερότερη οικονοµικά προσφορά και αφετέρου η επαγγελµατικότητα του µισθωτή.

-Η εκμίσθωση αφορά το ARIS SPORTS CAFÉ που βρίσκεται στη θύρα των επισήμων (Θύρα 7) και τα δεκατέσσερα (14) κυλικεία που βρίσκονται εντός των θυρών του γηπέδου "Κλεάνθης Βικελίδης".

-Σε περίπτωση διακοπής της συμφωνίας με υπαιτιότητα του ΑΣ ΑΡΗΣ, ο Σύλλογος υποχρεούται να καταβάλει στον εκμισθωτή τις δαπάνες του αρχικού του κεφαλαίου (ανάλυση συμφωνίας).

-Σε περίπτωση συμμετοχής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ σε άλλη Εθνική Κατηγορία εκτός της Α’ Εθνικής (Super League) το ετήσιο μίσθωμα θα μειωθεί κατά 40%.

-Ο χώρος θα παραχωρείται δωρεάν για τις εκδηλώσεις του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

-Ο εκμισθωτής υποχρεούται να καλύψει τις ανάγκες του γηπέδου "Κλεάνθης Βικελίδης" και να κάνει σωστή χρήση του μισθίου.

-Η έγκριση- κατακύρωση θα γίνει από το Διοικητικό Συµβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σε συνεργασία με τη νομική υπηρεσία του Συλλόγου μας."