Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Athlenda (www.athlenda.com). Πρόκειται για την πρωτοποριακή πλατφόρμα ανάδειξης ταλέντων, την οποία θα χρησιμοποιήσει η ομάδα μπάσκετ του Δικεφάλου στα πλαίσια της στελέχωσης του ρόστερ για τη σεζόν 2018-2019.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ άνοιξε ήδη επίσημο JOB OPENING μέσα στην πλατφόρμα του Athlenda (www.athlenda.com), δημιουργώντας μία ακόμη προοπτική επιλογής ταλέντων υψηλών προδιαγραφών από την Ευρώπη και την Αμερική, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα σε αθλητές που έχουν απίστευτη θέληση και ικανότητες, να διεκδικήσουν το όνειρό της συμμετοχής σε μία ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος, με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας με την πρωτοποριακή πλατφόρμα Athlenda.com, δήλωσε: «Tο Athlenda είναι ένα εργαλείο πολύ χρήσιμο γιατί δίνει άμεση πληροφόρηση και δημιουργεί μία νέα δυνατότητα επιλογής αθλητών. Νομίζω ότι είναι ένα εργαλείο που είναι πραγματικά χρήσιμο και θέλω να το αξιοποιήσουμε».

Ο Team Manager της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατσίδης αναφερόμενος στη συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με το Athlenda.com τόνισε: «Είμαστε βέβαιοι ότι μέσα από το Athlenda, έχουμε την ευκαιρία να βρούμε πραγματικά αθλητικά μπασκετικά διαμάντια έτσι ώστε να τα φέρουμε στην ομάδα μας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του Athlenda και είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία».

Ήδη η πρώτη μεταγραφή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2018-2019 είναι πραγματικότητα με τον 25χρονο forward Jamal Jones, να είναι ο πρώτος που εντάσσεται στην ομάδα μέσω του Athlenda Career Program.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των Νίκου Σταυρόπουλου και Τέλη Ζουρνατσίδη για τη συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την Athlenda.