Άρης: Στο προσκήνιο και πάλι ο Μενέντεζ, προχωράει του Κολάσο

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο Άρης στρέφεται ξανά στην περίπτωση του Άλεξ Μενέντεζ.

Οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονταν σε προχωρημένες επαφές με την πλευρά του 27χρονου αμυντικού για το αριστερό άκρο της άμυνας, μέχρι που “πάγωσαν” την περίπτωση του τις προηγούμενες ημέρες. Ωστόσο, το όνομά του ήρθε και πάλι στο προσκήνιο.

Οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται να επανέλθουν για τον πρώην αριστερό μπακ της Ρέους και δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να υπάρξουν εξελίξεις με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί εισήγηση του Πάκο Ερέρα.

Κοντά σε Κολάσο

1529788166.jpg

Ο Άρης προσπαθεί το τελευταίο διάστημα για την απόκτηση του Αργεντινού μέσου, Νικολάς Κολάσο και απ’ ό,τι φαίνεται βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού από τη Μπόκα Τζούνιορς.

Οι “κιτρινόμαυροι” τα βρήκαν με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και απομένει πλέον το “οκ” της Μπόκα Τζούνιορς για να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Στον Αρη ελπίζουν ότι αυτό θα γίνει άμεσα, για να έρθει στην Ελλάδα και αφού περάσει από εξετάσεις, να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.