Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ατρομήτου έκανε ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος για την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ατρόμητος, ο Ευθύμης Κουλούρης αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους είπε το "ναι" στην ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο atromitosfc.gr:

«Είναι μεγάλη η χαρά για μένα που θα αγωνιστώ την ερχόμενη περίοδο με τη φανέλα του Ατρόμητου. Από τις πρώτες κουβέντες που είχα με τα παιδιά που γνωρίζω στην ομάδα κατάλαβα ότι έρχομαι σε ένα μεγάλο σύλλογο με εξαιρετική οργάνωση και υποδειγματικές εγκαταστάσεις που θα με βοηθήσουν πολύ σαν ποδοσφαιριστή να ανέβω επίπεδο.

Στις πρώτες συνομιλίες που είχα τόσο με τον κύριο Αγγελόπουλο όσο και με τον κ. Κάναντι, αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του Ατρομήτου γιατί είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρω να δώσω και να πάρω πολλά από αυτή την ομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Γιώργο Σπανό, τον κ. Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή μας κ. Νταμίρ Κάναντι για την πίστη που έχουν δείξει στις δυνατότητες μου, με την ευχή να ανταποδώσω αγωνιστικά την εμπιστοσύνη τους μέσα στο γήπεδο».

Με τον Ευθύμη Κουλούρη να καταλήγει: «Γνωρίζω ότι η ομάδα πέτυχε την προηγούμενη χρονιά μια εξαιρετική πορεία που θα μας δώσει φέτος την ευκαιρία να αγωνιστούμε στην Ευρώπη. Για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και τότε όλα μπορούν να συμβούν».