Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποίησε μέσω ανακοίνωσης τους λόγους για τους οποίους δεν προχώρησε η μεταγραφή του Ιντρίς Μπάτχα, τονίζοντας πως υπάρχει στο διαδίκτυο φωτογραφία στην οποία ο ποδοσφαιριστής είχε σχηματίσει το σύμβολο της "Μεγάλης Αλβανίας".

Μάλιστα, η διοίκηση της Λάρισας δημοσίευσε και την φωτογραφία από το μήνυμα του τεχνικού διευθυντή της, Βασίλη Βάνη, όπου εξηγεί τον λόγο που ακυρώνει την μεταγραφή!

Αναλυτικά το μήνυμα που έστειλε ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΛ στο whatsapp προς το μάνατζερ του παίκτη:

«Ο πιο σημαντικός λόγος που ακυρώνουμε την μεταγραφή είναι πως είδαμε μια φωτογραφία του παίκτη στο ίντερνετ που κάνει το σύμβολο της μεγάλης Αλβανίας και αυτό γιατί έχουμε πολλούς Σέρβους στην ομάδα μας κι επίσης η μεγάλη Αλβανία έχει μέσα της περιοχές από την Ελλάδα και οι φίλαθλοι θ' απογοητευτούν. Θα στο εξηγήσω στο τηλέφωνο και πρέπει να το γράψεις κι εσύ. Δεν θέλω να δημοσιοποιήσω το μήνυμα γιατί σε σέβομαι. Βασίλης Βάνης, αθλητικός διευθυντής της ΑΕΛ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΑΕΛ δημοσιοποιεί τους λόγους για τους οποίους δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του αλβανού ποδοσφαιριατού Idriz Batha παρά το γεγονός ότι ο ρουμάνος μάνατζερ του παίκτη απείλησε με προσφυγή στη FIFA εάν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Δημοσιοποιούμε το γραπτό μύνημα του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Βασίλη Βάνη προς τον ρουμάνο μάνατζερ του παίκτη».

cdbfda30ac3cbbfe3840c5dd79f439b4_l.jpg