Τους λόγους που τον έπεισαν να παραμείνει στον Ηρακλή, αποκάλυψε με δηλώσεις του ο Χρήστος Ρόβας.

Ο "μπόμπερ" των "κυανόλευκων" και πρώτος σκόρερ της Γ' Εθνικής, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ημίθεο και μιλώντας στο "Αθλητικό Metropolis 95,5", τόνισε: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Ηρακλή. Αρχικά υπήρχαν κάποιες αντιλογίες, οι οποίες όμως δεν στάθηκαν ικανές να χαλάσουν τη συμφωνία. Ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσω στον Ηρακλή. Τόσο η ομάδα όσο και ο κόσμος είναι τα σημαντικότερα κριτήρια που με έκαναν να θέλω να παραμείνω. Ο Ηρακλής ανήκει στη Super League και εκεί θα πρέπει να τον πάμε τη φετινή χρονιά". 

Οι λόγοι που οι παίκτες εμπιστεύονται τη διοίκηση παρά τις δυσκολίες: "Η χρονιά που πέρασε ήταν εκπληκτική. Ήταν κάτι το μαγικό πως μία ομάδα που στήθηκε τόσο γρήγορα, κατάφερε να πάρει τελικά το εισιτήριο για την άνοδο. Οι προϋποθέσεις μπορεί να είναι δύσκολες, όμως τόσο τα αποδυτήρια όσο και ο προπονητής μας, μας εμπνέουν. Το ότι αναδειχθήκαμε Πρωταθλητές παρά τις όποιες δυσκολίες είναι εκπληκτικό. Υπάρχουν άλλες ομάδες που πρωταγωνιστούσαν στη Super League και βρέθηκαν στη Γ’ Εθνική, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν κατευθείαν την άνοδο. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και γι’ αυτό είναι υπεύθυνοι οι άνθρωποι που τη στελεχώνουν".

Αν το καλό κλίμα θα διατηρηθεί και τη νέα χρονιά: "Η δυναμική και η φανέλα του Ηρακλή έχει αποδείξει ότι αντέχει και παλεύει στις δύσκολες καταστάσεις. Σίγουρα θα είναι μία δύσκολη χρονιά, αλλά δεν πιστεύω ότι θα είναι πιο δύσκολη από τη φετινή. Πιστεύω ότι με τα δυνατά μας αποδυτήρια, με τους προπονητές μας και με μπροστάρη τον Τάσο Κατσιαμπή θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο".

Αν είναι απαραίτητη η ακόμα μεγαλύτερη στήριξη του κόσμου: "Ο κόσμος του Ηρακλή είναι γεννημένος για τα δύσκολα. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι και πάλι κοντά μας. Από την πλευρά θα προσπαθήσουμε να τον γλυκάνουμε και κάθε παίκτης θα δίνει τα πάντα για τον κόσμο του Ηρακλή. Ο κόσμος μας δίνει δύναμη. Ήταν πολύ ευχάριστο συναίσθημα να βλέπεις τους οπαδούς μας να μας ακολουθούν σε κάθε γήπεδο και εμείς να τους κάνουμε να φεύγουν χαρούμενοι έπειτα από τις νίκες μας".