Για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη μίλησε ο Μπορίς Νταλό, ο οποίος τόνισε πως ήταν μια εύκολη απόφαση για τον ίδιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης:

«Ήταν ξεκάθαρο στο μυαλό μου αυτό που ήθελα. Επιθυμία μου ήταν να μείνω στην Ελλάδα και ο Άρης μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Ο Άρης είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία και παράδοση. Είναι σαν την Παρτίζαν, στην οποία αγωνίστηκα στο παρελθόν. Είναι μια πρόκληση για μένα. Γενικότερα μου αρέσουν οι προκλήσεις στη ζωή μου και την πήρα», ανέφερε ο πρώην γκαρντ του Πανιωνίου και πρόσθεσε:

«Ο κόουτς είναι πολύ έμπειρος κι έχει δοκιμαστεί στο πιο υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος, με τον οποίο προπονηθήκαμε στο διάστημα αυτό που βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη. Ένιωσα πολύ άνετα, σαν να ήμουν ήδη μέλος της ομάδας. Είναι κάτι στο οποίο δίνω πολύ μεγάλη βαρύτητα και νομίζω ότι θα μπορέσω να βελτιωθώ πολύ σαν παίκτης, δουλεύοντας με τον κόουτς και τους συνεργάτες του. Πιστεύω ότι όταν θα συμπληρωθεί το ρόστερ, θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και θα χτυπάμε κάθε παιχνίδι».

Δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αναφέροντας: «Θα πρέπει να ξέρουν ότι σε κάθε αγώνα θα δίνω το 100%. Να είναι σίγουροι ότι θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής για να ανεβάσω επίπεδο την ομάδα με την εμπειρία μου και την ενέργεια που βγάζω όταν βρίσκομαι στο παρκέ».