Άρης: Ανανεώνουν Παυλίδης και Αναγνωστόπουλος, υπογράφει ο Ναζλίδης

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος και ο Μπάμπης Παυλίδης, αναμένεται να είναι οι δύο επόμενοι παίκτες του Άρη που θα ανανεώσουν την συνεργασία τους με την ομάδα.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στα πλάνα του Πάκο Ερέρα εν όψει της νέας σεζόν και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Ο Ισπανός τεχνικός υπολογίζει στους δύο Έλληνες και έχει εισηγηθεί την διατήρησή τους στο ρόστερ και μέσα στο επόμενο διάστημα, θα επισημοποιηθεί η παραμονή τους στους “κίτρινους”.

Υπογράφει ο Ναζλίδης

Ο Θωμάς Ναζλίδης αναμένεται να υπογράψει στον Άρη καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τους “κιτρινόμαυρους”.

Ο έμπειρος επιθετικός πρόκειται άμεσα να ενταχθεί και επίσημα στο ρόστερ της ομάδας, αφότου πέσουν οι υπογραφές και επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Ο 31χρονος φορ, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Σοχού και την σεζόν 2009-2010, έπαιξε στον Μακεδονικό. Ακολούθησε η θητεία του στην Καβάλα την επόμενη χρονιά και το καλοκαίρι του 2011 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πλατανιά. Στην ομάδα των Χανίων αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια, καταγράφοντας 77 συμμετοχές και 23 γκολ. Την σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε με την φανέλα της Βέροιας και στην συνέχεια υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Α.Ε.Λ. Με την ομάδα της Λάρισας σημείωσε 14 γκολ, σε 57 ματς.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.