Η υπομονή του ΠΑΟΚ με τον... μόνιμα τραυματία Λεβέκ, φαίνεται πως εξαντλείται, αν κανείς διαβάσει πίσω από τις λέξεις το σημερινό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για τα νέα της προπόνησης.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

"Στην εξέταση από το ιατρικό επιτελείο μετά τον αγώνα δεν διαπιστώθηκε κάποιο μυϊκό πρόβλημα, ωστόσο ο παίκτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα", αναφέρει χαρακτηριστικά, βγάζοντας... στη σέντρα τον Γάλλο αμυντικό.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ για τη σημερινή προπόνηση:

"Μετά το απαραίτητο ζέσταμα, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις με εμπόδια, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε με τον προπονητή πάνω στην επιθετική ανάπτυξη, το άλλο έκανε εξάσκηση στα τελειώματα. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έτρεξε μόνος στο γήπεδο και αύριο θα πραγματοποιήσει τεστ ετοιμότητας με την υπόλοιπη ομάδα στην πρωινή προπόνηση. Στο γυμναστήριο έμειναν οι Τιμπό Μουλέν και Ντοριάν Λεβέκ. Ο πρώτος συνεχίζει την αποθεραπεία του προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πέλμα. Ο Λεβέκ κατά την διάρκεια της προθέρμανσης του φιλικού κόντρα στην Κ23 της Γάνδης ένιωσε ενοχλήσεις στον Δικέφαλο και αποχώρησε. Στην εξέταση από το ιατρικό επιτελείο μετά τον αγώνα δεν διαπιστώθηκε κάποιο μυϊκό πρόβλημα, ωστόσο ο παίκτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Την Πέμπτη (27.06) θα πραγματοποιηθούν δύο προπονήσεις, με την πρώτη να είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί ώρα Ελλάδας και την δεύτερη για τις 18:30".