Πήρε διαρκείας στον Άρη ο Χρυσόγονος – “Θα πρέπει να συμπαρασταθούμε όλοι στην ομάδα”

|
THESTIVAL TEAM

Ο συνταγματολόγος και ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος, γνωστός φίλαθλος του Άρη, βρέθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης, για να προμηθευτεί το VIP εισιτήριο διαρκείας του.

Ο κ. Χρυσόγονος τα τελευταία χρόνια αγοράζει διαρκείας και βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του ομάδα, όταν του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του.

Ο ευρωβουλευτής μίλησε για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας στον Arena FM 89,4:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ενέργεια του να πάρει διαρκείας: “Θα πρέπει να συμπαρασταθούμε όλοι. Τώρα θα γίνουν οι μεταγραφές, δεν κλείνονται με λόγια, χρειάζονται λεφτά. Αυτό θα επιτρέψει στην ομάδα να κάνει καλές κινήσεις”.

Για την εικόνα που έχει μέχρι τώρα: “Είναι φανερό ότι η περσινή ομάδα ήταν ειδικού σκοπού. Ήταν σφικτή, είχε ομαδικό πνεύμα, δεν είχε όμως συνολικά μιλώντας το ταλέντο που θα της επέτρεπε να σταθεί με αξιώσεις στη Σουπερλιγκ. Αυτό θα γίνει φέτος με σειρά μεταγραφών, που θα αλλάξουν την ομάδα και θα της δώσουν μεγαλύτερη ποιότητα. Ο νέος προπονητής είναι εγνωσμένης αξίας, θα χρειαστεί πίστωση χρόνου, και ο κόσμος πρέπει να δείξει επιμονή. Πρέπει να συμπαρασταθούμε στην ομάδα και να ενστερνιστούμε το σύνθημα της Liverpool, “You will never walk alone”.

Για το ότι πήρε το εισιτήριο πριν ανακοινωθούν μεταγραφές: “Εγώ δεν πάω στο γήπεδο για να δω τον Ντιγκινί, πάω να δω τον Άρη, την κίτρινη φανέλα. Από μικρό παιδί ήμουν αρειανός και θέλω να πάω και τον γιο μου στο γήπεδο”.

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τις άστεγες ομάδες: “Δεν έχουν γίνει αυτά που πρέπει για να διασφαλιστεί η διεξαγωγή του πρωταθλήματος με όρους ισονομίας. Πρέπει να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρχουν τεράστιες αποστάσεις ανάμεσα στις ομάδες. Πρέπει να υπάρχουν οικονομικά αντισταθμίσμστα. Η τεράστια διαφορά δυναμικότητας οδήγησε στην έλλειψη ενδιαφέροντος του πρωταθλήματος. Βλέπουμε 3-4 ομάδες να πρωταγωνιστούν σε μόνιμη βάση. Δεν είναι υγιές πράγμα αυτό. Πρέπει η πολιτεία να το εξετάσει αυτό σοβαρά, ώστε να ενισχύονται οι οικονομικά αδύναμοι”.

Το μήνυμα του στους οπαδούς του Άρη: “Αυτό που είπε ο Κένεντι, όταν ανέλαβε τη προεδρία. Μην ρωτάς τι κάνει ο Άρης για σένα, ρώτα τον εαυτό σου τι μπορεί να κάνεις εσύ για τον Άρη”.

xry-1.jpg

xry-2.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.